Сертификационно обучение по техники за емоционална свобода


Сертификационно обучение по техники за емоционална свобода
Предстояща дата за курс по ТЕС: 5-7 август, 2021
 
Специална лятна цена! Обучението ще бъде само онлайн с еднодневна интензивна практика на живо след курса! 
 
 
БРОЯТ НА УЧАСТНИЦИТЕ Е ОГРАНИЧЕН. РЕЗЕРВИРАЙТЕ СВОЕТО МЯСТО СЕГА КАТО ПОПЪЛНИТЕ ТАЗИ ФОРМА и ние ще се свържем с вас.
 
Като лекар, терапевт или човек, който помага на другите, търсите ли бърз, научно подкрепен подход, който изцелява емоционални проблеми като работи едновременно върху тялото и психиката?
 
Последните изследвания в областта на невронауките, както и тези в областта на освобождаването на травмата, показват необходимост от цялостен терапевтичен подход - такъв, който разглежда тялото и психиката като едно цяло. Подход, който работи директно с тялото, за да му помогне да се освободи от редица емоционални и физически проблеми.

Като лекар или терапевт вие разполагате ли с подобен подход в репертоара си? 
 
Към момента съществуват многобройни доказателства и техният брой непрекъснато расте, че: 
· По-голямата част от психологични и емоционални проблеми са създадени или подсилени от стресови или травматични събития
· Използването само на вербална терапия вече не е достатъчно или резултатите настъпват много бавно 
· И в същото време холистичните подходи стават все по-търсени от клиенти и пациенти 
 
Техниките за емоционална свобода (ТЕС) отговарят на всички тези условия. В  настоящия момент ТЕС е един от най-новите и най-ефективни методи на енергийната психология. Това е метод, който съчетава най-доброто от западния и източния начин на мислене и терапии.
 
Вижте какво представлява ТЕС в 60 секунди.

 
КАК РАБОТИ ТЕС И КОЕ ГО ПРАВИ ТОЛКОВА ЕФЕКТИВЕН?
 
От хилядолетия източните лечители се основават на енергията, която протича в тялото, за да помогнат на своите пациенти да се изцелят. От друга страна съвременната медицина сравнително наскоро регистрира и отчита съществуването на тази енергия, посредством уреди като електроенцефалографи, електрокардиографи, томографи и други. Независимо от това, ТЕС използва най-доброто от изтока и запада, за да помогне на всеки да постигне по-добро здраве, самочувствие, професионален или личен успех, да се пребори с депресивни състояния, да се освободи от негативното мислене и да постигне най-доброто, на което е способен.  
 
ТЕС представлява потупване в върха на пръстите върху точно определени точки от тялото (предимно върху главата и ръцете), което помага за бързото освобождаване на задържаната там енергия и помага за преодоляването на негативната емоция.

ТЕС се прилага и препоръчва от редица световно известни личности като Дийпак Чопра, Луиз Хей, Джак Канфийлд и други.
 
Този професионален курс за сертифициране на практици по ТЕС е подходящ за тези, които:

· Искат да постигнат бързи и устойчиви резултати за своите клиенти или пациенти като използват научно-обосновани и научно-валидирани методи

· Имат нужда от работещи инструменти, които им позволяват да направят повече от това да стоят и да изслушват клиентите и пациентите си  

· Искат да овладеят метод, с който техните клиенти или пациенти могат лесно, бързо и безстресово да се освободят от спомени за травматични събития и свързаните с тях емоции

· Държат да запазят присъствие на духа и да останат съпричастни и спокойни в ситуации, в които клиентът им се изправя пред най-големия си кошмар или си спомня крайно травматична случка от миналото като им помогнат да се справи с тях по нежен и деликатен начин без болка и повече страдание 

· Искат да владеят инструменти, с които да помогнат на клиентите или пациентите си да постигнат повече във всяка област от техния живот
 
Този професионален курс по ТЕС е насочен към хора, които са стъпили здраво на земята и търсят баланса между физическо тяло, психика и емоции. Ако вие сте от тях, този курс има силата да промени Вашата практика и животът на Вашите клиенти и пациенти! 

 
 
КУРСЪТ Е ПОДХОДЯЩ ЗА:

· Медицински работници, в това число лекари, фармацевти, хомеопати, холистични лекари, медицински сестри физиотерапевти

· Психолози, психотерапевти, социални работници, диетолози, нутриционисти, НЛП-консултанти или други професионалисти, които подпомагат хората да преодолеят различни негативни състояния

· Холистични практици, в това число ТЕС-консултанти, енергийни лечители, масажисти, лични треньори, коучове, инструктори по йога и други

· Всеки, който търси лично развитие и ефективни начини за преодоляване на хронични и/или емоционални състояния
  
Ако искате да се присъедините към увеличаващия се брой ТЕС практици в България (и света), заявете своето участие за курса като попълните ТАЗИ ОНЛАЙН ФОРМА още сега.
 
НАУЧНО ПОДКРЕПЕНИ ПОЛЗИ ОТ ТЕС
 
ТЕС търпи бурно развитие в последното десетилетие и броят на научните изследвания  с него расте. Към момента над 100 научни изследвания от водещи университети в света показват ползите от ТЕС. Сред тях са:

· Успешно преодоляване на фобии само с една сесия с ТЕС (Wells et al., 2003; Baker & Siegel, 2010) 

· Намаляване на симптомите на постравматичен стрес при военни ветерани в 6 сесии (Stein & Brooks, 2011; Geronilla et al., 2016; Chuch & Feinstein, 2017) 

· Намаляване на тревожността и депресията (Church & Brooks, 2010; Clond, 2016) 

· Премахване или намаляване на нивата на стреса (Church, 2013a) 

· Дълготрайно намаляване на теглото и справяне с лошите хранителни навици (Stapleton et al., 2016) 

· Намаляване на болката (Church & Brooks, 2010; Church & Nelms, 2016) 

· Намаляване на симптомите, свързани с автоимунни заболявания (Brattberg, 2007; Hodge & Jurgens, 2011) 
 
ТЕС помага за преодоляване на зависимости към храни, алкохол, цигари и други, при алергии или чувствителност към храна или други вещества, позволява подобряване на личните постижения, премахва страховете и скритите негативни убеждения и вътрешни конфликти, които пречат за постигане на върхови резултати.
 
КАКВО СПОДЕЛЯТ УЧАСТНИЦИ В ПРЕДИШНИ КУРСОВЕ

Смятам, че познанията, придобити по време на курса са с много висока практическа ефективност и могат да бъдат приложени в много сфери на живота. Мултимедия, материали и лектор на много високо ниво. Благодаря за тази прекрасна възможност.
Теди
***
Курсът ми даде осъзнатост, сила, мотивация и вяра. Това беше най-добрата инвестиция в себе си.
Мирела
***
Много съм впечатлена от ефикасността на техниките ТЕС и водещата Гергана Радович, която с привидна лекота ни преведе през много сложна и многопластова материя. Препоръчвам горещо ТЕС.

Ако искате да добавите нови умения към практиката си на терапевт или просто, ако имате въпроси, на които не можете да отговорите, Гергана ще ви заведе на правилното място.
Благодаря, Гери.
Ками
***
Курсът е много добре структуриран и Гери подхождаше към различните основни аспекти от обучението много внимателно и съсредоточено. Добро управление на времето и възможност за индивидуална работа, така че да се докоснем до ТЕС възможно по-отблизо! Много практиктически ориентиран курс.
Благодаря.
Йолина
***
През тези три дни видях, преживях, открих и научих много. Благодаря за „инструмента“, който получих.
Анелия
 
Ако искате да преодолявате с лекота трудностите в своя живот и живота на своите клиенти, попълнете ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ още днес ние ще се свържем обратно с вас с подробна информация за начините на плащане. 
 
Телефон за повече информация и записване: 0888 27 68 02
 
ПРОГРАМА НА КУРСА

Това обучение се провежда по класическата програма за ТЕС, създадена от Гари Крейг, откривателят на техниките за емоционална свобода. Курсът включва няколко основни части – лекционна, демонстрационна и практическа част. Всеки участник ще има възможност да чуе, види и приложи представяните техники още по време на самия курс.
 
На него ще научите:

· Каква е основната рецепта, която се използва в ТЕС

· Как да помогнете на клиентите си да се освободят от ограничаващи убеждения и страхове

· Как да се справите с вътрешните убеждения на Вашия клиент, които му пречат той да постигне резултати

· Как да подпомогнете физическото изцеление на Вашите клиенти чрез подходящи ТЕС практики и много други
 
НОВО! Всеки участник получава и достъп до специални онлайн модули, свързани с основните принципи по изграждане на собствена практика.
 
Основната цел на курса е да се научите да прилагате правилно и ефективно ТЕС върху друг човек (клиент/пациент).
 
КЛЮЧОВИ МОМЕНТИ В ПРОГРАМАТА

1. Основни принципи и умения в прилагането на техниките
 2. Специфични случаи за прилагане на ТЕС като:
 3. Прилагане на ТЕС за силно травматични събития
 4. „Бавен ТЕС“
 5. Условия за успешна работа с клиента
 6. Условия за успешна практика
7. Завършване на курса и задаване на позитивно намерение за бъдещето.
 
Заявете участие в курса като попълните ТАЗИ РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА и ние ще се свържем обратно с вас с подробна информация за начините на плащане.
 
КАТО ЧАСТ ОТ КУРСА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:

· Печатно практическо ръководство по ТЕС

· Достъп до допълнителни аудио модули след курса

· Частични аудио-записи на семинара

· Сертификат за ТЕС-практик, публикуване в електронния регистър на сертифицираните практици по енергийна психология на БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология)

· Право да се използва логото на БАРЕП за професионалните ви изяви и практика

· Условия да развивате индивидуална практика, споделяне на опит и обмен на сеанси

· Възможност да анонсирате своите демонстрации, практикуми и обучения на сайта на БАРЕП

· Ползите да бъдете част от професионална общност, посветена да популяризира методите на работата ви сред обществото

Участието в този професионален курс значимо ще подобри Вашия живот и този на Вашите клиенти.
 
ВОДЕЩ НА КУРСА: ГЕРГАНА РАДОВИЧ
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС към БАРЕП и Посланник на матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на матрицата (Великобритания), член на Авиационната асоциация по авиационна психология, на Европейското дружество по медицина на съня и на Американската асоциация за енергийна психология.
 
Дата на провеждане:  5-7 август, 2021 г., София 

Обучението ще се проведе онлайн чрез платформата ZOOM и включва и еднодневна интензивна практика на живо в СОФИЯ след това. 
 
 
Начало: 9:00 часа в четвъртък. Край: около 17 часа в събота.

Максимален брой участници: 12 човека 

СПЕЦИАЛНА ЛЯТНА ЦЕНА: 600 лв (вместо 700 лв) до края на юли

Възможност за плащане на две вноски. Запазете своето място като внесете сега депозит от 200 лв, а другото платите преди началото на курса.
 
Цената включва всички материали за курса. 
  
Заявете участие в курса като попълните ТАЗИ РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА и ние ще се свържем обратно с вас с подробна информация за начините на плащане.

Телефон за повече информация и записване: 0888 27 68 02
 
Преминаването на професионално обучение по ТЕС представлява първо ниво в обучението по Пренареждане на матрицата и Пренареждане на матрицата на раждането. Курсът се провежда в сътрудничество с БАРЕП и EFTMR Academy (Великобритания), а участниците ще получат сертификати за първо и второ ниво на владеене на ТЕС.

ИЗТОЧНИЦИ
Wells, S., Polglase, K., Andrews, H. B., Carrington, P., & Baker, A. H. (2003). Evaluation of a meridian-based intervention, Emotional Freedom Techniques (EFT), for reducing specific phobias of small animals. Journal of Clinical Psychology, 59, 943-966.
Baker, A.H., Siegel, L.S. (2010). Emotional freedom techniques (EFT) reduces intense fears: A partial replication and extension of Wells et al. (2003). Energy Psychology. 2:15–32
Stein, P. K., & Brooks, A. J. (2011). Efficacy of EFT provided by coaches versus licensed therapists in veterans with PTSD. Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment, 3(2), xxx.

Geronilla, Linda & Minewiser, Lorna & Mollon, Phil & McWilliams, Marilyn & Clond, Morgan. (2016). EFT (Emotional Freedom Techniques) Remediates PTSD and Psychological Symptoms in Veterans: A Randomized Controlled Replication Trial. Energy Psychology. 8. 29-41. 10.9769/EPJ.2016.8.2.LG.

Church, D., & Feinstein, D. (2017). The Manual Stimulation of Acupuncture Points in the Treatment of Post-Traumatic Stress Disorder: A Review of Clinical Emotional Freedom Techniques. Medical Acupuncture, 29(4), 194–205. http://doi.org/10.1089/acu.2017.1213
Church, D., & Brooks, A. J. (2010). The effect of a brief EFT (Emotional Freedom Techniques) self-intervention on anxiety, depression, pain and cravings in healthcare workers. Integrative Medicine: A Clinician’s Journal, 10(4), 40-44.

Clond, M. (2016). Emotional Freedom Techniques for Anxiety: A Systematic Review With Meta-analysis. Journal of Nervous and Mental Diseases. 204 (5): 388-95. DOI: 10.1097/NMD.0000000000000483.
Church, D. (2013a). The EFT manual (3rd ed.). Santa Rosa, CA: Energy Psychology Press.
Peta Stapleton, Hannah Chatwin, Mary William, Amanda Hutton, et al. "Emotional freedom techniques in the treatment of unhealthy eating behaviors and related psychological constructs in adolescents: A randomized controlled pilot trial" Explore: The Journal of Science & Healing Vol. 12 Iss. 2 (2016) p. 113 - 122 ISSN: 1550-8307
Church, D., Brooks, A. (2010). The effect of a brief emotional freedom techniques selfintervention on anxiety, depression, pain, and cravings in heath care workers. Integrative Medicine. 9:40–44.

Church, D, Nelms, J. (2016). Pain, range of motion, and psychological symptoms in a population with frozen shoulder: A randomized controlled dismantling study of clinical EFT (Emotional Freedom Techniques). Archives of Scientific Psychology, 4, 38–48. DOI: http://dx.doi.org/10.1037/arc0000028
Brattberg, G. (2007). Self-administered EFT (Emotional Freedom Techniques) in individuals with fibromyalgia: A randomized trial. Integrative Medicine: A Clinician’s Journal, 7(4), 30-35.

Hodge, P. M., & Jurgens, C. Y. (2011). A Pilot Study of the Effects of Emotional Freedom Techniques in psoriasis. Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment, 3(2), 13-24. doi: 10.9769/EPJ.2011.3.2.PMH.CYJ

ЗАПИШЕТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС И ПРОМЕНЕТЕ ЖИВОТА СИ!

Попълнете ТАЗИ РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА и ние ще се свържем обратно с вас с подробна информация за начините на плащане.

Телефон за повече информация и записване: 0888 27 68 02