Гергана Радович


Гергана Радович
Казвам се Гергана Радович и съм е холистичен терапевт, сертифициран преподавател по техники за емоционална свобода (ТЕС) към Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) и EFTMRA Великобритания и мастер Ти-Тап треньор.
 
Моите клиенти са предимно заети жени на възраст между 30 и 55 години с малко свободно време и напрегнат начин на живот, които биха искали да изглеждат по-добре, да спят по-спокойно и да се будят по-уверени и енергични.
 
Разполагам с уникален холистичен подход на работа, който комбинира движение, хранене и управление на емоциите, като основният ми фокус е насочен към постигане на бързи и трайни резултати с малко усилия. Имам 15-годишен опит като авиационен инструктор, по време на който помагах на пилоти и авиационни техници да спят по-добре и да управляват по-успешно стреса и умората, неизбежно съпътстващи натовареното им ежедневие.  
 
В своята работа се стремя да създам и задълбоча връзките между съвременната наука, медицина, енергийната психология и по-цялостните холистични подходи за терапия чрез проверени и научно-подкрепени методи.
 
Благодарение на всичко това моите клиенти могат да постигат предсказуеми, задълбочени и трайни резултати, в това число подобряване на здравето, хармонизиране на отношенията с близки хора и колеги, подобряване на качеството на съня, а оттук и по-добра ефективност и увереност в професионалната сфера.

Вижте повече за моите месечни ХОЛИСТИЧНИ ПРОГРАМИ.
 
Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор