Холистични програми

Холистични програмиХолистични програми за постигане на повече увереност, емоционална устойчивост и хармонично тяло. Тези програми са създадени за активни и практични жени с много ангажименти, които искат да постигнат бързи и устойчиви резултати с малко усилия.

Тези шестмесечни холистични програми ще ви помогнат да откриете собственото си душевно и физическо равновесие за рекордно кратко време. Коя от следните програми е най-подходяща за вас?

ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА „ВДЪХНОВЯВАЩА ТРАНСФОРМАЦИЯ“

Програма за тези, които искат ускорени резултати или при наличие на сериозен здравословен или емоционален проблем. Програмата включва четири срещи месечно и допълнителни онлайн ресурси за домашна работа.

Вижте повече за програмата „Вдъхновяваща трансформация“.

ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА „ХАРМОНИЯ“

Програма за тези, които имат нужди от конкретни насоки, но могат да работят и самостоятелно. Програмата включва две срещи месечно и допълнителни онлайн ресурси за домашна работа.

Вижте повече за програмата „Хармония“

ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА „РАВНОВЕСИЕ“

Базова програма за тези, които имат нужда от общи насоки и могат да работят самостоятелно. Програмата включва една среща месечно.

Вижте повече за програмата „Равновесие“.


ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОЛИСТИЧНИТЕ ПРОГРАМИ 

Какво означава холистична програма? 

Това е цялостна програма, насочена към подобряване на вашето общо състояние – във физически, емоционален и душевен аспект. Холистичният подход разглежда тялото като едно цяло от дух, емоция и физика и това го прави по-пълноценен за поддържане на здравето и изцеляване на тялото от всеки друг познат подход до момента. Той позволява възстановяване на баланса на физическото, психическото тяло и емоционалното тяло едновременно.

Какво включват холистичните програми?

Практически и доказани в практиката съвети, общи насоки и конкретни препоръки за управление на емоционалното състояние, подобряване на режима на живот, хранене, почивка и движение. 

БОНУС! Всеки участник в програмите получава месечен достъп до богата онлайн библиотека с тренировъчни видеа, ТЕС медитации и практики.

Продължителност на програмите

Всяка холистична програма е с продължителност от 6 месеца и включва редовни индивидуални срещи на живо или онлайн. Ще забележите ползите от нашата взаимна работа още след първата ни среща, но ако имате сериозни сериозни физически или емоционални проблеми е необходима по-продължителна и упорита работа, за да се справите с тях.

Програмите ще ви помогнат да подобрите качеството си на живот във всяка важна за вас сфера – лична, семейна, професионална.

Работи ли тази холистична система? ДА!

Холистичният подход, който следвам, дава външни и вътрешни резултати (вижте отзивите на някои от клиентите, с които съм работила или работя и в момента), но изисква от вас да сте последователни и сериозни в работата си. Някои от срещите ни ще доведат до мигновени резултати, свързани с конкретни проблеми, но в други ще трябва да проявите търпение, вяра и отдаденост на процеса на работа. Независимо с какво се опитвате да се справите в момента във физически, емоционален или психически аспект, ако следвате насоките и практиките, които ви предоставям, при съвместната ни работа ще постигнете повече за по-кратко време, отколкото бихте го направили сами или ще разрешите проблеми, които до този момент сте смятали за невъзможни за решение. 

Защо е важно това?

Защото само когато постигнете баланс и увереност в собствените си сили и способности, можете да постигнете всичко, за което мечтаете в личен или професионален план.

Искате ли да създадете живота си по свой собствен начин?

Тогава се свържете се с мен още днес, за да насрочим безплатна опознавателна среща, в която да се запозная конкретно с Вашата ситуация. На тази среща ще преценим дали и как мога да Ви бъда полезна.

НАСРОЧЕТЕ ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА

Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор