Холистични програми


Холистични програми
Холистични програми за постигане на повече увереност, емоционална устойчивост и хармонично тяло. Тези програми са създадени за активни и практични жени с много ангажименти, които искат да постигнат бързи и устойчиви резултати с малко усилия.

Тези шестмесечни холистични програми ще ви помогнат да откриете собственото си душевно и физическо равновесие за рекордно кратко време. Коя от следните програми е най-подходяща за вас?

ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА „ВДЪХНОВЯВАЩА ТРАНСФОРМАЦИЯ“

Тази програма е за жени, които за готови да работят активно, за да постигнат своите цели. В програмата са включени три месечни срещи от 60 минути, на които ще работим по конкретни теми: лични проблеми с близки или колеги, травматични преживявания, загуба на близък човек или тежък развод, предстоящи генерални промени в живота, важни бизнес срещи или събития, стрес на работното място, хронични проблеми със съня, физическа болка, симптоми, свързани с хронични заболявания и много други. В програмата са включени и редовни групови срещи, участие в събития на живо и онлайн ресурси.

Вижте повече за програмата „Вдъхновяваща трансформация“.

ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА „ХАРМОНИЯ“

Програма за тези жени, които имат нужда от подкрепа и насоки, за да постигнат желаното от тях. В програмата е включена по една среща месечно с продължителност от 60 минути, на които ще работим по въпроси, които конкретно ви интересуват. В програмата са включени и редовни групови срещи, участие в събития на живо и онлайн ресурси.

Вижте повече за програмата „Хармония“

ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА „РАВНОВЕСИЕ“

Базова програма за тези, които имат нужда от общи насоки и могат да работят самостоятелно. Програмата предлага една индивидуална среща от 60 минути и редовни месечни групови срещи, участие в събития на живо и онлайн ресурси.

Вижте повече за програмата „Равновесие“.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОЛИСТИЧНИТЕ ПРОГРАМИ 

Какво означава холистична програма? 

От философска гледна точка „холистичен“ означава, че частите на едно цяло са взаимно свързани и могат да бъдат обяснение само чрез това цяло.

От медицинска гледна точка „холистичен“ означава, че терапията е насочена към цялостната личност на човека, вземайки предвид неговите умствени и социални фактори, а не само симптомите на състоянието, които проявява.

Така казано, холистична програма е програма, която адресира физическо, психическо и емоционално състояние на клиента, вземайки под внимание неговата социална среда и други въздействащи му фактори.

Независимо дали страдате от преумора, силен стрес, имате хронично заболяване или сте преживяли тежка травма, последствията от това ви извеждат извън състояние на хармония и баланс и се отразяват на всеки аспект от здравето и живота ви, като. Холистичният подход ви дава възможност да постигнете физическо здраве и емоционална хармония много по-бързо и по-ефективно от останалите здравословни програми на пазара.

Какво включват холистичните програми?

Практически и доказани в практиката съвети, общи насоки и конкретни препоръки за управление на емоционалното състояние, подобряване на режима на живот, хранене, почивка и движение. 
БОНУС! Всеки участник в програмите получава месечен достъп до богата онлайн библиотека с тренировъчни видеа, ТЕС медитации и практики.

Продължителност на програмите

Всяка холистична програма е с продължителност от 6 месеца и включва редовни индивидуални срещи на живо или онлайн, групови срещи (онлайн и на живо), допълнителни виртуални ресурси и материали, достъп до различни събития. Ще забележите ползите от нашата взаимна работа още след първата ни среща, но за да се справите със сериозни физически проблеми или емоционални травми, е необходима продължителна и упорита работа поне в рамките на 6 месеца.

Програмите ще ви помогнат да подобрите дълготрайно всяка сфера на живота ви – лична, семейна, професионална. Като бързината на резултатите, зависи от избраната програма и усилията, които вие полагате.

Работи ли тази холистична система? ДА!

Холистичният подход, който следвам, дава външни и вътрешни резултати (вижте отзивите на някои от клиентите, с които съм работила или работя и в момента), но изисква от вас да сте последователни и сериозни в работата си. Някои от срещите ни ще доведат до мигновени резултати, свързани с конкретни проблеми, но в други ще трябва да проявите търпение, вяра и отдаденост на процеса на работа. Независимо с какво се опитвате да се справите в момента във физически, емоционален или психически аспект, ако следвате насоките и практиките, които ви предоставям, при съвместната ни работа ще постигнете повече за по-кратко време, отколкото бихте го направили сами или ще разрешите проблеми, които до този момент сте смятали за невъзможни за решение. 

Защо е важно това?

Защото само когато постигнете баланс и увереност в собствените си сили и способности, можете да постигнете всичко, за което мечтаете в личен или професионален план.

Искате ли да създадете живота си по свой собствен начин?

Тогава се свържете се с мен още днес, за да насрочим безплатна опознавателна среща, в която да се запозная конкретно с Вашата ситуация. На тази среща ще преценим дали и как мога да Ви бъда полезна.

НАСРОЧЕТЕ ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА

Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор