Статии


Какви са ползите от съня
Какви са ползите от съня

Спиш ли пълноценно всяка нощ? Ако не го правиш, вероятно имаш причина за това, но знаеш ли, че сънят е онова нещо, което може да подобри всеки процес в тялото ти и живота ти?

 

В това видео ще откриеш защо е много важно да спиш добре и какви са ползите от съня за тялото, ума и емоционалното ти здраве.

 

Научи повече. 

Основни причини за безсънието
Основни причини за безсънието

Необходимостта от достатъчно сън е една от основните човешки потребности, наред с нуждата от кислород, вода и храна, но в напрегнатото ежедневие мнозина се оплакват от безсъние. Ако и ти си сред тях, в тази статия ще намериш едно разрешение на този проблем.

 

Виж повече.

SOS- ТЕС
SOS- ТЕС

Има дни, в които часовникът ти звъни и трябва да станеш, но не можеш да мръднеш от леглото, защото тялото ти категорично отказва да го направи. Тогава е време за малко ТЕС.

 

Научи повече.

Осигури си спокоен сън
Осигури си спокоен сън

Недоспиването и безсънието са проблем за много хора, навсякъде по света. Причините за това могат да се различни, но резултатът е един и същ – трудно заспиване, будене през нощта, липса на енергия и сънливост на следващия ден.

 

Научи как да се справиш с това.

Имаш ли нужда от почивка
Имаш ли нужда от почивка
Почивате ли достатъчно? На всички ни се случва да имаме нужда от почивка, но да я отказваме сами на себе. Рано или късно тялото дава знак за това чрез болка или дискофморт.Вижте повече.