Гергана Радович

Гергана Радович
Гергана Радович е холистичен терапевт и сертифициран преподавател по техники за емоционална свобода към Българската асоциация за развитие на енергийната психология.

Нейни клиенти са предимно заети хора на възраст между 30 и 50 години, които не разполагат със свободно време и живеят под напрежение, но биха искали да изглеждат по-добре, да спят по-спокойно и да се будят енергични и уверени в себе си.

Тя има уникален холистичен подход на работа, който комбинира движение, хранене и управление на емоциите, като основният й фокус е насочен към постигане на бързи резултати. Има 15-годишен опит като авиационен инструктор, по време на който помага на пилоти и авиационни техници да спят по-добре и да управляват по-успешно стреса и умората, неизбежно свързани с тяхната напрегната работа.

Гергана се стреми да създаде връзката между съвременната медицина и холистичния подход като използва проверени и научно подкрепени методи. 

Благодарение на всичко това клиентите й могат да постигат предсказуеми, задълбочени и трайни резултати като подобряване на здравето, хармонизиране на отношенията с близки хора и колеги, подобряване на качеството на съня, а оттук и по-добра ефективност и увереност в професионалната сфера.