14 дневно предизвикателство

14 дневно предизвикателство
ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Трудно ли ти е да бъдеш физически активна през есента и това бързо се отразява на фигурата ти?


Лесно ли губиш мотивация да се храниш здравословно и пълноценно, когато дните се скъсяват, а времето застудява?

Чувстваш ли се подтисната и унила поради липсата на достатъчно слънце, което те кара да атакуваш злостно всяка храна, която ти попадне пред очите?

В нашата човешка природа е заложено да сме по-активни през топлите и дълги дни и не толкова подвижни през есента и зимата. Но за много от нас това бързо се превръща в почти напълно обездвижване, придружено от дълго седене на едно място, заедно с консумиране на вредни за талията и здравето ни храни.

Резултатите не закъсняват -  напълняване, задържане на вода в организма и чувство на цялостен дискомфорт, лошо храносмилане, болки в ставите, гърба, раменете, коленете, непълноценен сън, дори възникването на заболявания.


Искаш ли вместо това да се чувстваш фантастично, да си изпълнена с енергия и да стегнеш и тонизираш тялото си без усилия?

Можеш да го постигнеш!

ПОПЪЛНИ ФОРМАТА И ВЛЕЗ В ГРУПАТА


Запиши се в нашето 14-дневно онлайн предизвикателство. В него ще откриеш кратки, но много ефективни тренировки, практики и медитации с техниките за емоционална свобода (ТЕС), рецепти за вкусни, лесни и полезни ястия и групови срещи, които ще ти помогнат да:

·  Се освободиш от вредни хранителни навици

·  Откриеш, че движението може да бъде леко и приятно

·  Достигнеш до вътрешните убеждения, които ти пречат да изглеждаш добре

·   Се научиш да приготвяш бързи и вкусни ястия

·  Откриеш общност, която поддържа и приветства твоите успехи

Всичко това е напълно безплатно за теб, като единственото, което трябва да направиш, е да попълниш онлайн форма, за да се запишеш за 14-дневното предизвикателство.

По време на предизвикателството всеки ден ще получаваш имейл със задача-практика за деня, която ще ти отнема само 15-30 минути на ден. Ако изпълняваш практиките редовно, скоро ще:

· Отслабваш с лекота

· Ще тонизираш тялото си

· Се почувстваш изпълнена с енергия и оптимизъм

· Откриеш силна мотивация да отделяш повече време за себе си

· Се освободиш от влечението си към вредни храни

Запиши се още днес! А за да ти бъде още по-интересно и да постигнеш по-добри резултати, доведи и две приятелки. Доказано е, че успешните хора са такива, защото търсят и се заобикалят с подкрепата на важни за тях хора.

В края на предизвикателството всеки, който е изпълнявал редовно всички практики и сподели своите успехи, ще участва в томбола за безплатен билет за двама за Трансформиращия уикенд ритрийт „Постигни добрата форма“ в София на 22-24 ноември.

Гарантирай своя успех и добра форма, запиши се още сега.

Ето какво да направиш:

· Попълни тази ОНЛАЙН ФОРМА внимателно. На имейлът, който посочиш ще получаваш ежедневни инструкции и видеа.

· Изпрати информацията на две свои приятелки и ги покани да се присъединят към теб.

· Запиши в календара си времето на предизвикателството и още от сега се подготви да отделяш по 15 – 30 минути на ден за практиките в него.

НАЧАЛО: 14 ОКТОМВРИ

КРАЙ: 28 ОКТОМВРИ


Скоро очаквай повече информация за предизвикателството на имейла, посочен от теб.

Твоят водач и треньор в това предизвикателство съм аз – Гергана Радович, холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор.

Човекът, който се грижи всичко да достига до теб навреме, и ще следи за твоето удовлетворение и резултати, е Мария Шестакова.

Вкусните рецепти са от Деси Славчева, личен готвач.