Бъди активен - тренирай вкъщи


Бъди активен - тренирай вкъщи
Мечтаеш ли за стегнато и привлекателно тяло без да се подлагаш на тежки диети и жестоки тренировки?

Искаш ли да имаш възможност да спортуваш редовно без да се налага да излизаш от вкъщи?

Готова ли си да отделяш между 15 и 30 минути дневно, ако това ще ти помогне да се чувстваш фантастично, ще облекчи болката в гърба, раменете и коленете, ще ти донесе енергия и спокоен и пълноценен сън?

Тогава тази месечна програма е точно за теб! Тя ще ти помогне да стегнеш тялото си, да повишиш енергията си и да спиш като бебе!

Двигателната активност е жизненоважна за поддържането на добро физическо, психическо и емоционално състояние. Обездвижването води до натрупване на излишни килограми, забавен метаболизъм, физическа болка, хронични заболявания, отслабена мускулатура, гръбначни изкривявания, чупливи кости и цялостно остаряване на организма.

В програмата са включени кратки (под 30 минути) тренировки, които са перфектното решение за хора, които нямат време или възможност да отделят часове наред за тренировки, а искат да се грижат пълноценно за здравето си и да изглеждат добре.

Тренировките носят комплексни ползи за цялото тяло, като подсилват комуникацията между лявата и дясната половина на мозъка, засилват метаболизма, раздвижват лимфата, намаляват кръвната захар, стягат мускулите, подобряват баланса, увеличават енергията и подобряват съня.

Какво включва програмата?

- Онлайн тренировки с различна продължителност, подходящи за всеки ден

- ТЕС медитации по различни теми, свързани със здравето и физическото състояние

Тренировките са подходящи за всеки, който иска да се чувства енергичен и изпълнен с енергия, дори за бременни, хора с намалена подвижност или хронични заболявания. Когато се изпълняват правилно, водят до бързи и дълготрайни резултати. Не са необходими специални условия или допълнително оборудване и могат да се правят навсякъде.

С тези онлайн тренировки можеш да тренираш колкото и където поискаш, без дори да се налага да излизаш от вкъщи. За максимални резултати изпълнявай 4-6 пъти седмично.

ТЕС медитациите ще ти помогнат по-лесно да намериш мотивация за движение, да се освободиш от вредни хранителни навици или да намалиш стреса и тревожността, неизбежно свързани със съвременния начин на живот.

Всеки месец ще се добавят нови тренировки и ТЕС практики и медитации.
 
Как става записването?

Попълни тази ОНЛАЙН ФОРМА и до три работни дни ще получиш информация с парола за достъп до всички тренировки в месечната програма.

Ако искаш да получиш и достъп до личен треньор, който да тренира с теб веднъж или няколко пъти месечно, посочи това във формата. 


Цена: 52 лв на месец
Таксата ти осигурява едномесечен достъп до всички ресурси в програмата. 

Цената включва едномесечен достъп до видеозаписи с онлайн тренировки като колекцията от тренировки ще се обогатява ежемесечно и ще бъдат добавяни и други онлайн ресурси.

Свържи се с нас на 0888 27 68 02 или на имейл gerganaradovich@gmail.com, ако имаш повече въпроси.

Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор