Програма ХАРМОНИЯ


Програма ХАРМОНИЯ
Холистична програми за постигане на повече увереност, емоционална устойчивост и хармонично тяло. Тази програма е създадени за активни и практични жени с много ангажименти, които искат да постигнат бързи и устойчиви резултати с малко усилия.

Тази 6-месечна програма е подходяща за тези жени, които знаят какво искат, и:
В програмата ще работим по конкретни теми, които ви интересуват като: преодоляване на лични проблеми с близки или колеги, травматични преживявания като загуба на близък човек, тежък развод или аборт, предстоящи генерални промени в живота ви, включително бременност и раждане, стрес на работното място, важни бизнес срещи и събития, проблеми със съня, физическа болка, симптоми, свързани с хронични заболявания и много други.

Програмата включва:
Целта на програмата е да се освободите от емоционалния товар, който носите, и да намерите разрешение на някои от Вашите проблеми (когато е възможно, например преодоляване на вътрешни блокажи или подобряване на комуникацията с останалите), да постигнете душевно спокойствие и физически комфорт.
В резултат на нашата работа ще:
Програмата включва контакт по имейл за дискутиране на възникнали ситуации или допълнителни насоки.

Свържете се с мен още днес, за да насрочим безплатна опознавателна среща, в която да се запозная конкретно с Вашата ситуация. На тази среща ще преценим дали и как мога да Ви бъда полезна.

 
НАСРОЧЕТЕ ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА

Гергана Радович

Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор