Програма "Хармония"

Програма Холистична програми за постигане на повече увереност, емоционална устойчивост и хармонично тяло. Тази програма е създадени за активни и практични жени с много ангажименти, които искат да постигнат бързи и устойчиви резултати с малко усилия.

Тази 6-месечна програма е подходяща за тези жени, които знаят какво искат, и:
В програмата са включени по две месечни срещи от 60 минути, на които ще работим по въпроси, които конкретно ви интересуват като: стрес на работното място или вкъщи, тревожност от предстоящи бизнес срещи, проблеми със съня, физическа болка, симптоми, свързани с хронични заболявания, травматични загуби или събития, предстоящи генерални промени в живота като смяна на работа, бременност, преместване на ново място и други.

Целта на програмата е да ви помогне да намерите разрешение на проблемите, които ви терзаят, да се освободите от негативния емоционален товар, който носите, и да постигнете душевно спокойствие и физически комфорт.

В резултат на нашата работа ще:
Това е програма, която предлага задълбочена работа и бързи резултати. В нея са включени допълнителни онлайн ресурси, включително тренировки, които ще ви заредят с допълнително енергия, ще подобрят стойката, ще помогнат за регулиране на хормоналния баланс, ще заздравят мускулите и костите, ще ви накарат да се почувствате здрави, уверени и щастливи.

Като част от програмата имате възможност за постоянен контакт с мен по имейл, за дискутиране на възникнали ситуации или допълнителни насоки.

Свържете се с мен още днес, за да насрочим безплатна опознавателна среща, в която да се запозная конкретно с Вашата ситуация. На тази среща ще преценим дали и как мога да Ви бъда полезна. 

Гергана Радович

Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор

НАСРОЧЕТЕ ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА