Програма ВДЪХНОВЯВАЩА ТРАНСФОРМАЦИЯ


Програма ВДЪХНОВЯВАЩА ТРАНСФОРМАЦИЯ
Холистична програма „Вдъхновяваща трансформация“ за постигане на повече увереност, емоционална устойчивост и хармонично тяло. Тази програма е създадени за активни и практични жени с много ангажименти, които искат да постигнат бързи и устойчиви резултати с малко усилия.

Тази 6-месечна програма е подходяща за тези жени, които знаят какво искат, и:
В програмата ще работим по конкретни теми, които ви интересуват като: преодоляване на лични проблеми с близки или колеги, травматични преживявания като загуба на близък човек, тежък развод или аборт, предстоящи генерални промени в живота ви, включително бременност и раждане, стрес на работното място, важни бизнес срещи и събития, проблеми със съня, физическа болка, симптоми, свързани с хронични заболявания и много други.

Програмата включва:
Целта на програмата е да се освободите от емоционалния товар, който носите, и да намерите разрешение на някои от Вашите проблеми (когато е възможно, например преодоляване на вътрешни блокажи или подобряване на комуникацията с останалите), да постигнете душевно спокойствие и физически комфорт.

В резултат на нашата работа ще:
Това е програмата, която предлага най-голям брой индивидуални срещи, най-задълбочена работа и съответно най-добри резултати. Сред допълнителните ресурси, включени в програмата, са и онлайн тренировки, които ще ви заредят с допълнително енергия, ще подобрят стойката, ще помогнат за регулиране на хормоналния баланс, ще заздравят мускулите и костите, ще ви накарат да се почувствате здрави, уверени и щастливи.

Като част от програмата имате възможност за постоянен контакт с мен по имейл или телефон, за дискутиране на възникнали ситуации или допълнителни насоки.

Свържете се с мен още днес, за да насрочим безплатна опознавателна среща, в която да се запозная конкретно с Вашата ситуация. На тази среща ще преценим дали и как мога да Ви бъда полезна.

НАСРОЧЕТЕ ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА 

Гергана Радович

Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор