ТЕС медитации за преодоляване на страха от летене


ТЕС медитации за преодоляване на страха от летене
Страх ли те е да летиш със самолет?

Мечтаеш ли да посетиш далечни страни, но страхът те спира да осъществиш тези мечти?

Или може би все пак летиш, но преживяваш мъчително пътуването и ти се иска да има друг начин?

Не си единствен! Милиони хора по света летят ежедневно. Голяма част от тях се страхуват от това, но въпреки това са принудени да го правят, независимо дали по работа или за удоволствие.

Статистиката сочи, че между 30 и 50 процента от хората изпитват известен дискомфорт или страх от летене.

Този страх може да се превърне в тежък товар, който да ограничи броя на професионалните или лични възможности пред теб, както и да намали качеството ти на живот.

За щастие има лесен и изпитан начин за справяне със страха от летене! Техниките за емоционална свобода (ТЕС) са деликатен и ефективен способ за освобождаване на дискомфорта и страха от престоя във въздуха, турбулентността, ограниченото пространство, страха от катастрофи и много други.

ТЕС се прилага много лесно и води до облекчение на симптомите в рамките на няколко минути. Веднъж като научиш основните неща, можеш да го прилагаш навсякъде и по всяко време – преди, по време на и след полет, на летището, на опашката за чек-ин или на лентата за багажа.


ТЕС медитациите в този пакет са специално подбрани, за да бъдат използвани в различни ситуации – от момента, в който започнеш да планираш своето пътуване, през престоя на летището, до самото пътуване. В него ще намериш и медитация за пълноценно дишане и справяне със стреса, които можеш да използваш във всяка житейска ситуация.


Това ще ти позволи да превърнеш всяко пътуване в приятно и забавно приключение, което те води на чудесни нови места.

Не отлагай повече, осигури си лесен и приятен полет още сега!
 
ТВОЯТ ИНСТРУКТОР

Здравей! Аз съм Гергана Радович и съм холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор.

Работя с жени, които не разполагат със свободно време и живеят под постоянно напрежение, но искат да изглеждат по-добре, да спят по-спокойно и да се будят енергични и уверени в себе си.

Това, което ме отличава от другите е, че имам уникален холистичен подход на работа, който комбинира движение, хранене и управление на емоциите и съм фокусирана върху получаването на бързи и дълготрайни резултати с малки усилия.

Имам и 15-годишен опит като авиационен инструктор, по време на който обучавах пилоти, авиационни техници и други категории персонал да се справят по добре със стреса, умората и последствията от тях.

Благодарение на всичко това, моите клиентите могат подобрят здравето и външния вид, да хармонизират отношенията с близки хора и колеги, да подобрят качеството на съня, а оттук да постигнат и по-добра ефективност и увереност в професионалната сфера.


ВИЖ КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА, КОИТО ВЕЧЕ ПРИЛОЖИХА МЕДИТАЦИИТЕ

"Тези медитации ми помогнаха да преживея по-лесно полета до вкъщи."

- Ана


"С ТЕС се отпускам много по-лесно. Не мога да повярвам, че нещо толкова просто, върши толкова работа."

- Диляна


"Когато самолетът попадне в турбуленция, единственото, което ме кара да се чувствам по-добре, е ТЕС."

- Лина


КАКВО ВКЛЮЧВА ПАКЕТЪТ ТЕС МЕДИТАЦИИ

ТЕС медитация за намаляване на стреса (6:20)

Медитация, която можеш да използваш във всеки един момент, в който се чувстваш напрегнат или притеснен.

Техниките за емоционална свобода (ТЕС) са най-лесният начин за разтоварване от напрежението и негативните емоции.

Тази кратка ТЕС медитация ще ти помогне да се отпуснеш и да се освободиш от стреса, така че да се радваш на живота си пълноценно.

Изпълнявай винаги, когато имаш нужда от повече спокойствие и баланс в ежедневието си.Основни точки на потупване при ТЕС (1:39)

Това кратко видео ще ти покаже къде се намират основните точки, които използваме при ТЕС. Повечето от точките са симетрично разположени в лявата и дясната половина на тялото. Можеш да потупваш едновременно върху двете точки или само върху едната, без значение коя.

Потупвай нежно с два-три пръста върху всяка точка.

Основните точки на потупване са: 

• Карате точка - върху меката странична част на дланта
• Начало на веждата
• Странична част на окото (върху слепоочието)
• Под окото
• Под носа
• На брадичката
• Под ключицата (в основата на ключицата, под костта)
• Подмишницата
• В основата на нокътя на палеца
• В основата на нокътя на показалеца
• В основата на нокътя на средния пръст
• В основата на нокътя на безименния пръст
• В основата на нокътя на кутрето

Това са основните 13 точки, които използваме постоянно. За един рунд или серия потупвания се счита поредицата от потупвания от върха на главата до кутрето.

За най-добри резултати използвай ежедневно, потупвай бавно по всяка точка (прави между 5 и 10 потупвания) и повтори няколко пъти (рунда).
ТЕС медитация за освобождаване от стреса, свързан с предстоящото пътуване (9:05)

Страхът от летене може да възникне много преди самото качване на борда. Ако мисълта за предстоящото пътуване ти поражда страхове и напрежение, далеч преди да е започнало, тази медитация е за теб.

Тя ще ти помогне да успокоиш и да се насладиш на пътуването.
ТЕС медитация за справяне със стреса на летището (11:41) 

Престоят на летището може да бъде предизвикателство за много хора, особено ако не си го правил досега, пътуваш до далечна дестинация или не говориш чужд език. Това неминуемо предизвиква стрес и напрежение и може да доведе до значителен дискомфорт, изпускане на полет или отказване от пътуване със самолет.

Тази ТЕС медитация ще ти помогне да се успокоиш, да освободиш страха и да се почувстваш като опитен пътешественик дори и да ти е за пръв път!Помощ - страх ме е да летя! ТЕС медитация (13:08)

За много хора страхът от летене е особено силен по време на самото пътуване. Престоят в затворено пространство с много други хора, тесните седалки, вибрациите, пониженото налягане и турбулентността могат да намалят комфорта на всеки.

Тази ТЕС медитация ще ти помогне да се успокоиш и да се качиш на борда без притеснения. Можеш да я използваш по всяко време. ТЕС медитация за освобождаване на страха от летене (11:41) 


Ето още една ТЕС медитация, която да използваш винаги, когато имаш нужда да се успокоиш и да се почувстваш по-добре по време на полет или дори преди това. Бонус ТЕС медитация за пълноценно дишане (11:31)

Пълноценното дишане е много важно за цялостното състояние на тялото и психиката. Правилното дишане снабдява мозъка и тялото с кислород и енергия и е най-лесният начин за осъществяване на връзка с тялото.

Когато овладееш дишането си, с лекота ще балансираш емоциите си и бързо ще се отърсваш от стреса и напрежението.

Тази медитация ще ти покаже как да използваш ТЕС, за да дишаш по-дълбоко и пълноценно, така че да повишиш енергията си и да се възползваш максимално от ТЕС.

Използвай винаги, когато имаш нужда да се свържеш с тялото си, да се успокоиш и да намериш решение за проблем. Можеш да прилагаш тази медитация самостоятелно или в комбинация с някоя от другите медитации. ВЗЕМИ МЕДИТАЦИИТЕ САМО ЗА 29 лева.

Регистирай се тук и ще получиш инструкции за плащане: http://bit.ly/2oNXvXA


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да използвам тези медитации?

За най-добри резултати прави поне по една медитация дневно, в предпочитано от теб време.

Колко време ще имам достъп до пакета медитации?

Неограничено дълго време - толкова дълго, колкото ти искаш, на всички твои устройства. Как ти звучи това?

Ами ако тези медитации не отговарят на очакванията ми?

Съжаляваме да чуем това! Ако не си доволен от поръчката си, свържи се с нас в първите 30 дни след покупката и ние ще ти върнем парите изцяло.

Как да разбера, че медитациите работят за мен?

Ако всяка медитация те кара да се чувстваш по-спокоен, по-уверен в себе си и по-щастлив от живота си като цяло, то това означава, че те постигат своята цел.

Как да получа тези медитации?

Плати по банков път и ще получиш персонална парола за достъп на следващия работен ден.

Как да платя?

Регистирай се тук и ще получиш инструкции за плащане: http://bit.ly/2oNXvXA

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО БЕЗ РИСК

Не отлагай повече, направи пътуването си лесно и приятно с ТЕС!

Можеш да използваш тези медитации по всяко време и на всяко място – преди, по време на и след полет, на летището, на опашката за чек-ин или на лентата за багажа. Те ще ти помогнат да се отпуснеш, да свалиш напрежението, да се освободиш от страха и да се насладиш максимално на своето пътуване.

Направи всичко това без никакъв риск. Ако не си доволен, ние ще ти върнем парите в рамките на 30 дни от твоята поръчка!

Осигури си лесен и приятен полет още сега!

Вземи медитациите само за 29 лева и получи своя персонален код за достъп до целия пакет още днес!


ВСЕ ОЩЕ ИМАШ ВЪПРОСИ?

Свържи се с нас и ние ще ти помогнем да преодолееш страха си от летене по-бързо, отколкото очакваш. 

Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор