Курс по техники за емоционална свобода (ТЕС Ниво 1 и 2)


Курс по техники за емоционална свобода (ТЕС Ниво 1 и 2)

ПРЕДСТОЯЩА ДАТА ЗА ОБУЧЕНИЕ ПО ТЕС

27 - 29 ОКТОМВРИ, 2021, ОНЛАЙН 
 
Курсът приключва с еднодневна интензивна практика на живо в София.  
 
БРОЯТ НА УЧАСТНИЦИТЕ Е ОГРАНИЧЕН. РЕЗЕРВИРАЙТЕ СВОЕТО МЯСТО СЕГА КАТО ПОПЪЛНИТЕ ТАЗИ ФОРМА и ние ще се свържем с вас.
 
Като лекар, терапевт или човек, който помага на другите, търсите ли бърз, научно подкрепен подход, който изцелява емоционални проблеми като работи едновременно върху тялото и психиката?
 
Последните изследвания в областта на невронауките, както и тези в областта на освобождаването на травмата, показват необходимост от цялостен терапевтичен подход - такъв, който разглежда тялото и психиката като едно цяло. Подход, който работи директно с тялото, за да му помогне да се освободи от редица емоционални и физически проблеми.

Като лекар или терапевт вие разполагате ли с подобен подход в репертоара си? 
 

ПРЕДИМСТВА НА ТЕС 

 

Към момента съществуват многобройни доказателства и техният брой непрекъснато расте, че: 
· По-голямата част от психологични и емоционални проблеми са създадени или подсилени от стресови или травматични събития
· Използването само на вербална терапия вече не е достатъчно или резултатите настъпват много бавно 
· И в същото време холистичните подходи стават все по-търсени от клиенти и пациенти 
 
Техниките за емоционална свобода (ТЕС) отговарят на всички тези условия. В  настоящия момент ТЕС е един от най-новите и най-ефективни методи на енергийната психология. Това е метод, който съчетава най-доброто от западния и източния начин на мислене и терапии.
 
Вижте какво представлява ТЕС в 60 секунди.

 

КАК РАБОТИ ТЕС И КОЕ ГО ПРАВИ ТОЛКОВА ЕФЕКТИВЕН?

 

От хилядолетия източните лечители се основават на енергията, която протича в тялото, за да помогнат на своите пациенти да се изцелят. От друга страна съвременната медицина сравнително наскоро регистрира и отчита съществуването на тази енергия, посредством уреди като електроенцефалографи, електрокардиографи, томографи и други.
 
Независимо от това, ТЕС използва най-доброто от Изтока и Запада, за да помогне на всеки да постигне по-добро здраве, самочувствие, професионален или личен успех, да се пребори с депресивни състояния, да се освободи от негативното мислене и да постигне най-доброто, на което е способен.  
 
ТЕС представлява потупване в върха на пръстите върху точно определени точки от тялото (предимно върху главата и ръцете), което помага за бързото освобождаване на задържаната там енергия и помага за преодоляването на негативната емоция.

ТЕС се прилага и препоръчва от редица световно известни личности като Дийпак Чопра, Луиз Хей, Джак Канфийлд и други.
 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ КУРС?

 

Този професионален курс за сертифициране на практици по ТЕС е подходящ за тези, които:

· Искат да постигнат бързи и устойчиви резултати за своите клиенти или пациенти като използват научно-обосновани и научно-валидирани методи

· Имат нужда от работещи инструменти, които им позволяват да направят повече от това да стоят и да изслушват клиентите и пациентите си  

· Искат да овладеят метод, с който техните клиенти или пациенти могат лесно, бързо и безстресово да се освободят от спомени за травматични събития и свързаните с тях емоции

· Държат да запазят присъствие на духа и да останат съпричастни и спокойни в ситуации, в които клиентът им се изправя пред най-големия си кошмар или си спомня крайно травматична случка от миналото като им помогнат да се справи с тях по нежен и деликатен начин без болка и повече страдание 

· Искат да владеят инструменти, с които да помогнат на клиентите или пациентите си да постигнат повече във всяка област от техния живот
 
Този професионален курс по ТЕС е насочен към хора, които са стъпили здраво на земята и търсят баланса между физическо тяло, психика и емоции. Ако вие сте от тях, този курс има силата да промени Вашата практика и животът на Вашите клиенти и пациенти! 

 
 

ВНИМАНИЕ, ТЕРАПЕВТИ! КУРСЪТ Е ОСОБЕНО ПОДХОДЯЩ ЗА:

 

· Медицински работници, в това число лекари, фармацевти, хомеопати, холистични лекари, медицински сестри физиотерапевти

· Психолози, психотерапевти, социални работници, диетолози, нутриционисти, НЛП-консултанти или други професионалисти, които подпомагат хората да преодолеят различни негативни състояния

· Холистични практици, в това число ТЕС-консултанти, енергийни лечители, масажисти, лични треньори, коучове, инструктори по йога и други

· Всеки, който търси лично развитие и ефективни начини за преодоляване на хронични и/или емоционални състояния
  
Ако искате да се присъедините към увеличаващия се брой ТЕС практици в България (и света), заявете своето участие за курса като попълните ТАЗИ ОНЛАЙН ФОРМА още сега.
 

НАУЧНО ПОДКРЕПЕНИ ПОЛЗИ ОТ ТЕС

 

ТЕС търпи бурно развитие в последното десетилетие и броят на научните изследвания  с него расте. Към момента над 100 научни изследвания от водещи университети в света показват ползите от ТЕС. Сред тях са:

· Успешно преодоляване на фобии само с една сесия с ТЕС (Wells et al., 2003; Baker & Siegel, 2010) 

· Намаляване на симптомите на постравматичен стрес при военни ветерани в 6 сесии (Stein & Brooks, 2011; Geronilla et al., 2016; Chuch & Feinstein, 2017) 

· Намаляване на тревожността и депресията (Church & Brooks, 2010; Clond, 2016) 

· Премахване или намаляване на нивата на стреса (Church, 2013a) 

· Дълготрайно намаляване на теглото и справяне с лошите хранителни навици (Stapleton et al., 2016) 

· Намаляване на болката (Church & Brooks, 2010; Church & Nelms, 2016) 

· Намаляване на симптомите, свързани с автоимунни заболявания (Brattberg, 2007; Hodge & Jurgens, 2011) 
 
ТЕС помага за преодоляване на зависимости към храни, алкохол, цигари и други, при алергии или чувствителност към храна или други вещества, позволява подобряване на личните постижения, премахва страховете и скритите негативни убеждения и вътрешни конфликти, които пречат за постигане на върхови резултати.
 

КАКВО СПОДЕЛЯТ УЧАСТНИЦИ В ПРЕДИШНИ КУРСОВЕ

 

Смятам, че познанията, придобити по време на курса са с много висока практическа ефективност и могат да бъдат приложени в много сфери на живота. Мултимедия, материали и лектор на много високо ниво. Благодаря за тази прекрасна възможност.
Теди
***
Курсът ми даде осъзнатост, сила, мотивация и вяра. Това беше най-добрата инвестиция в себе си.
Мирела
***
Много съм впечатлена от ефикасността на техниките ТЕС и водещата Гергана Радович, която с привидна лекота ни преведе през много сложна и многопластова материя. Препоръчвам горещо ТЕС.

Ако искате да добавите нови умения към практиката си на терапевт или просто, ако имате въпроси, на които не можете да отговорите, Гергана ще ви заведе на правилното място.
Благодаря, Гери.
Ками
***
Курсът е много добре структуриран и Гери подхождаше към различните основни аспекти от обучението много внимателно и съсредоточено. Добро управление на времето и възможност за индивидуална работа, така че да се докоснем до ТЕС възможно по-отблизо! Много практиктически ориентиран курс.
Благодаря.
Йолина
***
През тези три дни видях, преживях, открих и научих много. Благодаря за „инструмента“, който получих.
Анелия
 

КАК ДА СЕ ЗАПИША?

 

Ако искате да преодолявате с лекота трудностите в своя живот и живота на своите клиенти, попълнете ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ още днес ние ще се свържем обратно с вас с подробна информация за начините на плащане. 
 
Телефон за повече информация и записване: 0888 27 68 02
 

ПРОГРАМА НА КУРСА

 

Това обучение се провежда по класическата програма за ТЕС, създадена от Гари Крейг, откривателят на техниките за емоционална свобода. Курсът включва няколко основни части – лекционна, демонстрационна и практическа част. Всеки участник ще има възможност да чуе, види и приложи представяните техники още по време на самия курс.
 
На него ще научите:

· Каква е основната рецепта, която се използва в ТЕС

· Как да помогнете на клиентите си да се освободят от ограничаващи убеждения и страхове

· Как да се справите с вътрешните убеждения на Вашия клиент, които му пречат той да постигне резултати

· Как да подпомогнете физическото изцеление на Вашите клиенти чрез подходящи ТЕС практики и много други
 
Основната цел на курса е да се научите да прилагате правилно и ефективно ТЕС върху друг човек (клиент/пациент).
 

КЛЮЧОВИ МОМЕНТИ В ПРОГРАМАТА

1. Основни принципи и умения в прилагането на техниките
 2. Специфични случаи за прилагане на ТЕС като:
 3. Прилагане на ТЕС за силно травматични събития
 4. Работа с убеждения
 5. Условия за успешна работа с клиента
 6. Условия за успешна практика
7. Завършване на курса и задаване на позитивно намерение за бъдещето.
 
Заявете участие в курса като попълните ТУК и ние ще се свържем обратно с вас с подробна информация за курса и начините за плащане.
 
Обучението ще завърши с издаване на сертификат за ТЕС практик към Българската асоциация по енергийна психология (БАРЕП).

Всеки участник ще получи едногодишно членство в БАРЕП и ще бъде поместен на официалния уебсайт на асоциацията.

Телефон за повече информация и записване: 0888 27 68 02


Дата на провеждане: 27 - 29 октомври, 2021 г., Зуум


Начало: 9:00 часа в сряда. Край: около 17 часа в петък.

Максимален брой участници: 12 човека


ЦЕНА: 790 лв

·       Възможност за плащане на две вноски. Всенете 200 лв, за да запазите своето място, и доплатете останата сума преди началото на курса. 

·       Цената включва всички материали за курса, сертификат/публикуване на уебсайта на БАРЕП и достъп до записи от обучението.

КАК ДА СЕ ЗАПИША?


Ако искате да преодолявате с лекота трудностите в своя живот и живота на своите клиенти, попълнете ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ още днес ние ще се свържем обратно с вас с подробна информация за начините на плащане.

Телефон за повече информация и записване: 0888 27 68 02


ВОДЕЩ НА КУРСА: ГЕРГАНА РАДОВИЧ

Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС към БАРЕП и Академията по ТЕС и Пренареждане на матрицата (Великобритания), член на Авиационната асоциация по авиационна психология, на Европейското дружество по медицина на съня и на Американската асоциация за енергийна психология.

Тагове: EnePsy Академия, Професионално обучение, Практици, ТЕС