КАКВО Е ТОВА?


КАКВО Е ТОВА?
КОНФЕРЕНЦИЯТА ПО ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ "ЕНЕРГИЙНАТА ПСИХОЛОГИЯ - МОСТ МЕЖДУ ДВА СВЯТА"

7 март, 2020 . София . 9:00 - 18:00 часа

конференция по енергийна психология
ТРАНСФОРМИРАЙ СЕБЕ СИ!Време е да отключиш истинския си потенциал, нали? 
Но знаеш ли как да постигнеш пълен физически, емоционален и душевен комфорт?Методите на енергийната психология като техниките за емоционална свобода (ТЕС) и Пренареждане на матрицата с ТЕС могат да ти помогнат да спреш да се примиряваш с обичайното в живота и работата си и да постигнеш това, което истински искаш!

Ако искаш да:
- Се справиш със стреса и тревожността

- Да спиш по-добре

- Промениш отношенията си с останалите и живота си към по-добро…

- Развиеш пълноценно дарбите и уменията си, за да постигнеш професионален успех…

- Откриеш пълната хармонията в живота и връзката си…

Ела на конференцията по енергийна психология „Енергийната психология – мост между два свята“. Тя е твоят шанс да получиш безценна информация и практически умения, които ще ти помогнат да подобриш живота си в желаната от теб посока – лична, здравословна или професионална.

Третото издание на конференцията ще те срещне с нови лектори – професионалисти в различни сфери от живота като лекари-хомеопати, бизнес дами, треньори и други, които използват енергийната психология като важен инструмент в ежедневната си работата.

Те ще ти покажат как лесно можеш да постигнеш пълноценно здраве, щастие и успех в живота като използваш редовно принципите на енергийната психология. Така ще се отърсиш от настоящите си проблеми – семейни, лични и здравословни, за да се превърнеш в човек, който сам създава своето настояще и бъдеще!


ТЕС
НАУЧИ ПОВЕЧЕ И ПОСТИГНИ СВОЯТА ПО-ДОБРА ВЕРСИЯ!ВИЖ КАКВО СПОДЕЛИХА УЧАСТНИЦИ В ПРЕДИШНОТО ИЗДАНИЕ

Уникално събитие с изключителна енергия!
*******
Много силен практически семинар!
*******
Практическият семинар "Енергийната психология - мост между два свята" ми даде време за себе си.
*******
В практически семинар "Енергийната психология-мост между два свята" ми хареса най-много срещата и общуването с професионалисти и възможността да се докосна до опита им и да разбера, че обичта към самата мен е на първо място!
*******
Получих вдъхновение да направя нещо за себе си и осъзнаване на някои проблеми по нов начин. Мотивиращо!
*******

На конференцията ще имаш възможността да чуеш и видиш наживо практици в сферата на енергийната психология, които споделят своя опит и своите любими енергийни методи. 

Един от тях е ТЕС или техники за емоционална свобода. Той е най-лесният за прилагане и всеки може да се научи да го прави сам. При него чрез потупване изпращаме успокояващи сигнали до мозъка и намаляваме напрежението, стреса и нивата на кортизола в тялото, за да постигнем по-добро здраве, спокойствие и баланс в различни сфери от живота. 

Виж какво представляват техниките за емоционална свобода (ТЕС) в 60 секунди. 

">


Ако искаш да разбереш как да прилагаш ТЕС и други методи на енергийната психология, за да бъдеш по-добра, по-здрава и по-успешна, стани част от тази конференция още днес. 

енергийна психология
ПОСТИГНИ ЖИВОТА, КОЙТО ИСКАШ!
Организатор: Гергана Радович, холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор