КАКВО Е ТОВА?

КАКВО Е ТОВА?
Техники за емоционална свобода

Като ЛЕКАР, ТЕРАПЕВТ ИЛИ ЧОВЕК, който помага на другите, имате ли нужда от бърз, научно подкрепен подход, който изцелява емоционални и физически проблеми, чрез едновременна работа върху тялото и психиката?

Последните изследвания в областта на невронауките, както и тези в областта на освобождаването на травмата, показват необходимост от цялостен терапевтичен подход - такъв, който разглежда тялото и психиката като едно цяло. Подход, който работи директно с тялото, за да му помогне да се освободи от редица физически и емоционални проблеми.

Като лекар вие разполагате ли с подобен подход? 

Знаете ли, че: 
Придобиването на професионални способности с техниките за емоционална свобода (ТЕС) ще ви помогне да:
Вече повече от 25 години ТЕС успешно се използва от лекари, фармацевти, психотерапевти, учители, треньори и много други, които са ориентирани към постигането на по-добри резултати във всяка сфера на живота. В момента техниките се прилагат редовно от над 20 милиона души в цял свят и това число непрекъснато се увеличава.

Ползите от ТЕС са показани и с над повече от 100 научни изследвания. Сред тях са:
Ако искате да усвоите нови професионални умения и така да постигнете по-голяма ефективност за себе си и за хората, които ви се доверяват, запишете се на този курс още днес!

Той се провежда по класическата програма на Гари Крейг – създател на ТЕС – и е насочен към трезвомислещи хора, които търсят баланса между физика, психика и емоции. 

Водещ: ГЕРГАНА РАДОВИЧ, холистичен терапевт и сертифициран преподавател по ТЕС към Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) и EFTMR Academy (Великобритания), член на Европейската асоциация по авиационна психология (ЕААР) и Европейското дружество по медицина на съня (ESRS).

Участниците ще получат сертификати за първо и второ ниво на владеене на ТЕС и публикуване на уебсайта на БАРЕП като практици.
 
ДАТИ НА ПРОВЕЖДАНЕ ПРЕЗ 2019 г в СОФИЯ

7-9 ЮНИ
25 - 27 ЮЛИ
6-8 СЕПТЕМВРИ
4-6 ОКТОМВРИ

ВРЕМЕ: 9:30 – 17:30 часа
Регистрация на място от 9:00 до 9:30 часа

МЯСТО: Медицински Център Качествен Живот, София

КАРТА 

Ако стресът ви изморява и спъва професионалното ви развитие, а не искате да е така, кажете ДА на нови професионални умения с ТЕС!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС!