Остави 2021 зад гърба си


Остави 2021 зад гърба си

Остави тревогите от 2021 г. зад гърба си и планирай една по-щастлива, здрава и пълноценна 2022 г.

 

Искаш ли да се освободиш от товара на миналото и да влезеш в новата година с лекота?

 

През декември те каним да направиш малък рестарт на живота си, да оставиш това, което ти тежи в отиващата си година и да влезеш в новата мотивирана и с ясни цели пред себе си.

 

През идните три седмици те очакват три практични и напълно безплатни срещи, в които ще ти покажем как чрез техниките за емоционална свобода (ТЕС) и някои други лесни инструменти за самопомощ да откриеш повече спокойствие, свобода и мотивация да постигнеш това, за което мечтаеш през идната година.

 

Какво те очаква?

 

11:00 часа, 9.12.2021 г. - Остави товара на разочарованията, загубите и неуспехите зад гърба си с Даниела Цолова и Гергана Радович.

 

11:00 часа, 16.12.2021 г. - Помогни на децата си да преодолеят трудностите по-лесно със Зорница Цолова и Гергана Радович.

 

11:00 часа, 21.12.2021 г. - Пожелай си здраве и късмет и се настрой за една по-хубава година с Даниела Цолова и Гергана Радович.

 

Разговорите ще се провеждат на живо в групата EnePsy: Трансформирай ума и тялото си като ще можеш да участваш в практиките и да задаваш въпроси в реално време.

 

Всичко, което трябва да направиш е да се присъединиш към групата от линка в биото и да отговориш на три лесни въпроса. Последвай линка още сега. Очакваме те!

 

Гергана Радович

 


Тагове: ТЕС, Спокойствие