Равновесие


Равновесие

Холистична система за постигане на увереност, емоционален и физически баланс и хармонично тяло, създадена за практични и активни жени с много ангажименти, които искат да постигнат бързи и устойчиви резултати.

 

Холистична програма „Равновесие“ 

Базова програма за тези, които вече са завършили някоя от другите програми или имат нужда само от общи насоки и предпочитат да работят самостоятелно.

 

Тази 6-месечна програма е за жени, които знаят какво искат и са готови да работят за него активно. В програмата са включени групови практики и допълнителни виртуални ресурси, на които ще работим по въпроси, които конкретно ви интересуват като: постигане на лична или професионална цел, максимално добро представяне, справяне с професионални предизвикателства или лични проблеми, страх от изява пред публика, стрес на работното място, проблеми със съня, физическа болка, симптоми, свързани с хронични заболявания и много други.

 

Това е програмата, която предоставя основни насоки и предлага подкрепа на хора, които предпочитат да работят самостоятелно, но имат нужда да се чувстват отговорни пред някого. В нея са включени пакет онлайн тренировки, които ще ви заредят с допълнително енергия, ще подобрят стойката, ще помогнат за регулиране на хормоналния баланс, ще заздравят мускулите и костите, ще ви накарат да се почувствате здрави, уверени и щастливи.

 

Някои от елементите в програмата са:

 

· Групови онлайн практики

 

· Достъп до различни трансформиращи събития – само за клиенти

 

· Богата библиотека от виртуални ресурси: онлайн тренировки, медитации, практики и други ресурси

 

· При необходимост: изготвяне на персонален план за суплементация

 

· Специални цени за висококачествени хранителни добавки и медицински услуги в Медицински Център Качествен Живот, София (www.qlife.bg)

 

Като част от програмата имате възможност за контакт с мен по имейл, за дискутиране на възникнали ситуации или допълнителни насоки.

 

Свържете се с мен още днес, за да насрочим безплатна опознавателна среща, в която да се запозная конкретно с Вашата ситуация. На тази среща ще преценим дали и как мога да Ви бъда полезна.


НАСРОЧЕТЕ ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА

 

Гергана Радович
Холистичен терапевт, специалист по съня, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор