Как да постигаш целите си


Как да постигаш целите си

Искаш ли да си успешен в това, което правиш, особено когато е свързано с постигането на по-добра физическа форма и повече самочувствие?

 

В серия от три видеа ще ти покажа кои са трите основни неща, които трябва да имаш предвид, за да постигнеш целта си наистина.

 

В първото видео от поредицата ще откриеш коя е първата стъпка от този процес, а като бонус ще получиш и допълнителни материали - списък от 50 убеждения, които ти пречат да постигнеш тялото и живота, за които мечтаеш.

 

Древна мъдрост е, че дори и най-дългото пътуване започва с първата крачка. Затова тя е и най-важна, защото няма да отидеш никъде, ако не я направиш.

 

Тази първа стъпка е определяне на целта или това, което искаш да постигнеш. Независимо дали искаш да отслабнеш, да започнеш нова работа или да си намериш партньор, всичко започва с това да откриеш какво наистина искаш.

 

Втората част на тази стъпка е да определиш кои са препятствията, които ти пречат да постигнеш желаното от теб.

 

Някои от тези препятствия са лесно забележими. Нямам време, имам работа, изморен/а съм са най-често споменаваните, но има и други, които не се виждат на пръв поглед. Те са свързани с убежденията и страховете, които таиш в себе си.

 

Бързам да те успокоя – всеки човек има огромен набор от убеждения. Това са истините, върху които той гради живота си. Това са правилата, които е започнал да учи от момента, в който се е родил. Една част от тези правила са полезни, докато други не са и тях наричаме ограничаващи убеждения.

 

Всеки от нас има своя набор от ограничаващи убеждения във всяка сфера от живота си. И ако искаш да постигнеш успех, а все не успяваш, независимо колко се трудиш, най-вероятно имаш редица убеждения, които подсъзнателно те спират да го направиш.

 

За да се възползваш максимално от видеото, ти предлагам като допълнителни материали набор от 50 най-често срещани убеждения, които ти пречат да постигнеш тялото и живота, за които мечтаеш.

 

Изтегли списъка от 50 ограничаващи убеждения, които ти пречат да постигнеш тялото и живота, за които мечтаеш

 

След това изгледай видеото и направи упражнението, споменато в допълнителните материали. Открий своите ограничаващи убеждения, за да се освободиш от тях и най-после да постигнеш своята мечтана форма и добро самочувствие!  

 

 

Сподели тази статия с хората, на които държиш, и заедно постигнете най-важните си цели.

 

А тук ще откриеш коя е ВТОРАТА СТЪПКА за постигане на здравословните, лични и професионални цели, които имаш.

 

Сподели с мен във Фейсбук групата 21 дни до щастието какво откри и ще ти помогна да го преодолееш.

 

Гергана Радович

Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор

 
 
 
 
Здравей,
Аз съм Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор

Основател на Enepsy.bg и дългогодишен експерт по енергийна психология, ТЕС и управление на съня. Успешно помагам на хора, които страдат от безсъние, стрес и напрежение, да открият спокойствието и баланса в живота си. 
Запази час за консултация

Тагове: ТЕС, Липса на увереност