Психосоматични проблеми на забременяването - възможности и решения с метода Тета Хийлинг


Психосоматични проблеми на забременяването - възможности и решения с метода Тета Хийлинг

Хиляди двойки имат проблеми със забременяването и неспособността да създадат свое собствено дете. Това им пречи да изживеят живота и връзката си пълноценно и води до редица психо-емоционални и други проблеми и нерядко до социална изолация и чувство на непълноценност.

 

Традиционният начин за разрешаване на тези проблеми е чрез физически интервенции и асистирана репродукция, но и те не гарантират успех.

 

И това не е изненадващо, защото само част от причините, водещи до безплодие, са физиологични. Една голяма част от основните причини се корени в дълбоко скрити емоционални блокажи и убеждения, които пречат на способността за зачеване.

Сред тях са скрити вярвания, че детето ще пречи на професионалната изява, липсата на време, собственото нещастно детство и много други.

 

Със Зорница Гюрова, инструктор по Тета Хийлинг и собственик на Тета център във Варна, разговаряме за начините за преодоляването на безплодието с метода Тета Хийлинг. Зорница споделя повече за нейния личен опит с клиенти и как да се обърне внимание на подсъзнателните спирачки, за да се реализира тази съкровена на много двойки мечта.

 

 

 

Важно е да се отбележи, че работата с убежденията не противоречи на традиционните методи за репродукция, а може значително да подпомогне крайните резултати и би била от полза за всеки лекар, който има интерес в тази насока.

 

Зорница е един от лекторите на конференцията по енергийна психология „Енергийната психология – мост между два свята“. По време на конференцията тя ще засегне подробно темата за убежденията, които пречат на зачеването и ще демонстрира практически насоки за тяхното разрешаване.

 

Ако искаш да имаш дете, но все не се получава, ела на конференцията и разбери как да се освободиш от вътрешните блокажи, които ти пречат да го постигнеш!

 

Какво да направиш сега?


1. Последвай линка и разгледай програмата 

 

2. Запиши се

 

3. Сбъдни мечтата си!

 

Услугите на Зорница Гюрова ще откриеш на https://www.thetabg.com/.

 

Гергана Радович, холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор

 
 
 
 
Здравей,
Аз съм Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор

Основател на Enepsy.bg и дългогодишен експерт по енергийна психология, ТЕС и управление на съня. Успешно помагам на хора, които страдат от безсъние, стрес и напрежение, да открият спокойствието и баланса в живота си. 
Запази час за консултация

Тагове: Стрес и тревожност