Каква е връзката между емоциите и козметичните недостатъци като целулит и акне при възрастни?


Каква е връзката между емоциите и козметичните недостатъци като целулит и акне при възрастни?

Хиляди жени имат проблем с труднолечимо, хронично акне в зряла възраст. Ако и ти си една от тях, вероятно си опитала много начини да се справиш с проблема – скъпи процедури, скъпи продукти, употреба на различни медикаменти и други, но без особен или траен резултат.

 

Това е така, защото не си засегнала една много важна причина за проявата на подобен козметичен проблем.

 

Това е и причината, поради която, упоритите тренировки, хранителен режим и прием на вода не водят до резултат при целулита.

 

Даниела Спасова, собственик на Център за красота и здраве „Дивна медик“ и създател на Училище по козметика, разкрива повече за тези важни причини за възникването на акне и целулит. Тя засяга една малко позната страна на козметичните проблеми - психо-емоционалното състояние, което ги предизвиква.

 

 

Даниела Спасова е един от лекторите на конференцията по енергийна психология „Енергийната психология – мост между два свята“.

 

По време на конференцията тя ще засегне подробно темата за трудно лечимото акне и упорития целулит и ще предостави практически насоки за тяхното разрешаване.

 

Ако търсиш отговори на въпроса как да се справиш с акнето и целулита веднъж завинаги, запиши се за конференцията още днес!

 

Какво да направиш сега?


1. Последвай линка и разгледай програмата 

2. Запиши се! 

3. Освободи се веднъж и завинаги от хроничното акне и целулита!

 

Услугите на Даниела Спасова и нейния център за красота ще намериш - 

https://divnamedik.com/

 

 

Гергана Радович, холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор


Снимка: Pixabay

 

 

 

 

 
 
 
 
Здравей,
Аз съм Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор

Основател на Enepsy.bg и дългогодишен експерт по енергийна психология, ТЕС и управление на съня. Успешно помагам на хора, които страдат от безсъние, стрес и напрежение, да открият спокойствието и баланса в живота си. 
Запази час за консултация

Тагове: ТЕС, Липса на увереност