EnePsy Academy


Задълбочена менторска програма, с която ще се превърнеш от неуверен в себе си и своите умения практик по ТЕС или друг метод от енергийната психология в спокоен и самоуверен професионалист със собствена практика, който ефективно помага на другите да подобрят здравето и живота си.

 

 

 

Преди да ти разкажа всичко за тази животопроменяща програма, нека ти кажа за кого е подходяща тя…


Ти си човек с голямо сърце и мисия да помага на другите, но си изморен да прекарваш дните си в работа, която не харесваш, и си готов да стартираш собствена практика, която да промени твоя живот и този на много хора към по-добро. 


Независимо дали си…

Ти си на правилното място и аз ще ти покажа точно как EnePsy Академията за практици по енергийна психология ще ти даде инструментите, вдъхновението и подкрепата, за да стартираш и развиеш успешна собствена практика. 
Преди края на тази програма, ти ще си:

 

Включи се в EnePsy Академия за практици по енергийна психология още днес като избереш най-подходящата опция за теб и платиш по банков път!

 

плати на 6 вноски   плащане наведнъж

 

 

 

Какво казват участници в предишни обучения...

 

Смятам, че познанията, придобити по време на курса са с много висока практическа ефективност и могат да бъдат приложени в много сфери на живота. Мултимедия, материали и лектор на много високо ниво. Благодаря за тази прекрасна възможност.


Теди
***
Курсът ми даде осъзнатост, сила, мотивация и вяра. Това беше най-добрата инвестиция в себе си.


Мирела
***

 

Какво включва менторската програма?МОДУЛ 1: Възможности и предимства на енергийната психология


Ето защо си струва да учиш от някого, който вече е минал по пътя преди теб - аз знам точно къде повечето нови практици изпитват трудности, която започват своята кариера. 


В този модул ще се запознаеш с огромните възможности и предимства на енергийната психология пред останалите класически методи на терапия.


Ще разбереш защо си струва да инвестираш време и усилия, за да я усвоиш професионално. 


Ще научиш каква е разликата между консултант, коуч, практик и терапевт

 

Ще откриеш основните принципи, валидни за всяка една практика, особено на онлайн възможностите за практикуване.


И най-важното - ще определиш елементите на своята собствена бъдеща практика и работа с клиенти. 


Акценти: 

 

 

МОДУЛ 2: Психология на коучинга


В този модул ще откриеш както отличава добрите практици от останалите. Така ще можеш да избереш от кои би искал да бъдеш и какво е необходимо, за да го постигнеш. 


Ще се запознаеш с основните коучинг умения, от които се нуждаеш, за да помогнеш на твоите клиенти да постигнат промяна в живота си. Така бързо ще разбираш техните нужди и ще им помагаш да постигнат желаното.


Ще откриеш през какви етапи преминава всяка една промяна. Това ще ти помогне да запазиш спокойствие и търпение, когато нещата не се случват бързо, и ще ти позволи да помогнеш на клиентите си в дълбочина. 


Ще научиш как да се свързваш пълноценно с всеки един клиент. Така ще можеш да ги предразполагаш много бързо и ще разбираш по-добре техните нужди.


Ще усвоиш ефективни начини за поставяне на цели и заедно с това как да проследяваш тяхното постигане. 


Акценти:

 


МОДУЛ 3: Структура на сесията с клиент


В този модул ще се запознаеш в детайли с това, което е важно да правиш при всяка среща или сесия с клиент.


Ще научиш каква е твоята основна роля в процеса и как да се придържаш към нея. 


Ще разбереш какво задължително да направиш при първата среща с потенциален клиент, така че той да се превърне в реален такъв.


Ще откриеш как да ефективно да провеждаш сесиите си с клиенти, както и как да водиш групови практики. 


Акценти: 

 


МОДУЛ 4: Лична трансформация

 

За да можеш да помогнеш на другите да направят позитивна промяна в живота си, е необходимо първо ти да се освободиш от своите собствени трудности и ограничения. 


В този модул ще откриеш как успешно да преминеш през собствената си трансформация. Само така можеш да разбереш и подпомогнеш трансформацията у другите. 


Ще разбереш как да започнеш и проведеш собственото си изцеление. Така про време на срещите с клиенти, ще можеш да се фокусираш върху тях, а не върху собствените си проблеми.


Ще се запознаеш със силата на убежденията и ще можеш да се освободиш от тези от тях, които не ти служат. 


Ще отработиш собствените си негативни преживявания, за да активираш пълния си потенциал. 


Акценти:

 


МОДУЛ 5: Изграждане на основни бизнес и маркетингови умения


Дотук усвои задълбочени професионални умения, с които да помагаш на твоите клиенти да променят живота си в позитивен аспект. 

 

В този модул ще се запознаеш с бизнес уменията, които са ти необходими, за да откриваш и привличаш постоянен приток на клиенти. 


Ще разбереш как да решиш с какви хора искаш да работиш, както и защо е важно да го направиш, ако искаш предсказуеми приходи. 


Ще научиш как да създадеш подходящи маркетингови съобщения, за да привличаш точно този тип клиенти. 


Ще откриеш маркетинговите канали, по които да достигаш до твоите идеални клиенти, както и те до теб. 


Акценти: 

 

 


МОДУЛ 6: Постигни финансова свобода

 

Дори да си много добър в привличането и работата с клиенти, ако не получаваш адекватно заплащане на труда си, няма да имаш устойчива и успешна практика. 


Затова в този модул ще се запознаеш с основните принципи на това как да определиш правилно цените на твоите услуги и как да се справиш със собствените си вътрешни съпротиви към парите. 


Ще откриеш какво формира цената на една сесия и дали индивидуалната продажба на сесии ще те отведе там, където искаш да бъдеш - да си финансово стабилен. 


Ще разбереш предимствата на предлагането на пакетни услуги пред индивидуални сесии. 


Ще научиш как да се справяш с най-често срещаните възражения на клиентите, свързани с цената на услугите. 


Ще откриеш, че привличаш клиенти, които имат сходно отношение към парите. Това ще ти помогне да промениш собствените си възгледи, така че да живееш по-добре и да помагаш на другите да сторят същото.


Акценти:

 

  

Ако се включиш по време на този специален и ограничен период от време, ще получиш:

 

 

EnePsy Академия за практици по енергийна психология

(На стойност 2 997 лв)


На всеки четири седмици ще получаваш достъп до един модул и ще имаш достатъчно време да усвоиш и упражняваш информацията в него. 

 


Правим това, за да защитим времето, фокуса и усилията ти, и да те предпазим от объркването и изтощението, които пречат на повечето практици по енергийна психология да постигнат целите си. 

 

 

Плюс тези бонуси, които да ти помогнат да набереш скорост (и да я запазиш) докато изградиш стабилна и успешна собствена практика

 

 

БОНУС 1 

24 седмици подкрепа в затворена група във Фейсбук със сесии на живо за въпроси и отговори, както и групови срещи в Зуум с Гергана за развиване на умения

 

(На стойност 1 197 лв)


Какво ще получиш?

 


БОНУС 2

Бизнес основи на твоята практика

 

(На стойност 397 лв) 

 

Какво ще откриеш?

 


БОНУС 3

7 ключови решения за твоя бизнес

(На стойност 497 лв)

 

Какво ще откриеш?

 

 


Отговорът на тези и много други въпроси, ще откриеш в Бонус 3.

 

 

Включи се в EnePsy Академия за практици по енергийна психология още днес като избереш най-подходящата опция за теб и платиш по банков път!

 

плати на 6 вноски   плащане на цялата програма

 

Плюс 30-дневна гаранция за връщане на парите!


Нека кажа това направо. 


EnePsy Академия за практици по енергийна психология е най-задълбочената програма за практици, които са ентусиазирани и ОТДАДЕНИ на създаването на успешна собствена практика в този момент. 


Нашата общност е създадена от специално подбрани, мотивирани и позитивни членове, които се занимават с енергийна психология. Когато се присъединиш към нас, ще станеш част от тази специална група. 


До края на тези 30 дни, ще си получил достъп до първия модул в програмата, което означава, че ще имал възможността да тестваш системата за себе си преди да вземеш окончателно решение. 


Ако не се чувстваш достатъчно убеден и мотивиран в собствените си умения да стартираш и развиваш собствена бизнес практика като истински професионалист, просто се свържи с нас, покажи ни, че си положил усилия и ние ще ти върнем парите. Включи се в EnePsy Академия за практици по енергийна психология още днес като избереш най-подходящата опция за теб и платиш по банков път!

 

плати на 6 вноски   плащане на една вноска

 

 

Често задавани въпроси


Въпроси, които твоите колеги-практици задават, преди да се включат в програмата.

 

Абсолютно! Тази програма предлага всички онези умения, които един практик трябва да притежава, за да може да помага успешно на своите клиенти, да гради устойчива практика и да се радва на постоянен приток от клиенти. 


Макар да изглеждат много и сложни, всички тези умения могат да бъдат усвоени и развити в рамките на програмата. 


Тя е създадена така, че да поднася информацията стъпка по стъпка, съобразено със знанията и възможностите на НАЧИНАЕЩИТЕ практици или тези с малко опит в работата с клиенти. 


В програмата е включена и постоянна подкрепа лично от Гергана и членове на нейния екип. 

 

 

Тази менторска програма ще ти даде всичко необходимо, за да планираш и изградиш успешна бизнес практика. След време, ако желаеш да задълбочиш познанията си в някоя от областите, можеш да го направиш, но не е задължително. 


Уменията, които ще придобиеш, ще ти помогнат да развиваш консултантски бизнес и в други сфери на живота, ако решиш да смениш посоката в бъдеще. 

 

 

Условието да се включиш в менторската програма е да си преминал курс по техники за емоционална свобода (ТЕС Ниво 1&2) или да владееш друг метод от енергийната психология. 


Ако все още не си преминал подобен курс, но искаш да надградиш уменията си и да се развиваш в тази област, запиши се на следващия курс по ТЕС, който провеждам ЛИНК , и се включи в следващото издание на EnePsy Академия за практици по енергийна психология.

 


Не. Всичко, което се изисква, е мотивация и желание за успех. 

 

 

Абсолютно! Тя е създадена точно за теб!

 

Да! Програмата доказано води до резултати, но ти трябва да положиш необходимите усилия. 


Липсата на клиенти може да се дължи на няколко причини: не знаеш как да откриеш, привлечеш или задържиш тези клиенти. В програмата ще откриеш начини да подобриш уменията си и в трите посоки, но само от теб зависи дали ще ги приложиш на практика. 

 

 

Абсолютно! Гергана води всички обучения, групови практики в Зуум и отговаря на въпроси на живо във Фейсбук. Можеш да зададеш своите въпроси по всяко време в затворената група във Фейсбук и да получиш своя отговор в една от сесиите на живо. 


Когато се присъединя към EnePsy Академия за практици по енергийна психология, ще получа ли достъп до всички ресурси? 

Програмата включва шест модула, с множество видеа, ТЕС практики, допълнителна информация, групови практики на живо в Зуум и сесии на живо за отговор на въпроси във Фейсбук. 


Ще получаваш достъп до един модул на всеки четири седмици, заедно с всички включени в него ресурси. 


Правим това, за да ти помогнем да изградиш нужните умения стъпка по стъпка, както и да защитим времето, енергията и фокуса ти като те предпазим от претоварване, характерно за някои практици в началото на тяхната практика. 

 

 

Включи се в EnePsy Академия за практици по енергийна психология още днес като избереш най-подходящата опция за теб и платиш по банков път!

 

   плащане на една вноска

 

 

Все още се колебаеш?

 

 

Трябва да дадеш 30-дневен шанс на EnePsy Академия за практици по енергийна психология, ако някое от следните фрази те докосва...

 

Искаш да изградиш живот, който харесваш… ВЕДНАГА

 


Гергана Радович

Лично аз нямам търпение, за да те поведа по пътя към твоя успех през следващите 24 седмици…


Стартирането на моята собствена практика с ТЕС и енергийната психология промени живота ми, позволи ми да открия свободата да работя за себе си по мои собствени правила и това да ми носи стабилни доходи


Повече от всичко, искам да споделя това с теб днес. 


Ако си практик по ТЕС или друг метод от енергийната психология и гориш с това, което правиш, си длъжен пред себе си да си дадеш шанс и да видиш как би изглеждала твоята успешна практика. Можеш да направиш това без никакъв риск с моята 30-дневна гаранция за връщане на парите. 


Да изпиташ от първо лице какво означава да притежаваш увереност, професионални и бизнес умения, задълбочени познания за процеса на трансформация и финансовите ползи, които това носи, както и да промениш живота на много хора в бъдеще. 


Ако приемеш моята покана, аз лично ти гарантирам, че следващите 24 седмици, ще променят твоя личен и професионален живот и ще ти разкрият един нов свят. 


Оказвам да се запознаем лично в EnePsy Академия за практици по енергийна психология.

 


Сърдечни поздрави,

Гергана Радович