Гергана Радович


гергана радовичКазвам се Гергана Радович и съм е холистичен терапевт, сертифициран преподавател по техники за емоционална свобода (ТЕС) към Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) и мастер Ти-Тап треньор.

Моите клиенти са предимно заети хора на възраст между 30 и 50 години, които не разполагат със свободно време и живеят под напрежение, но биха искали да изглеждат по-добре, да спят по-спокойно и да се будят енергични и уверени в себе си.

Имам уникален холистичен подход на работа, който комбинира движение, хранене и управление на емоциите, като основният ми фокус е насочен към постигане на бързи резултати. Има 15-годишен опит като авиационен инструктор, по време на който помагах на пилоти и авиационни техници да спят по-добре и да управляват по-успешно стреса и умората, неизбежно свързани с тяхната напрегната работа.

В работата си се стремя да създам и задълбоча връзките между съвременната наука и медицина и холистичния подход като използвам проверени и научно-подкрепени методи.

Благодарение на всичко това моите клиенти могат да постигат предсказуеми, задълбочени и трайни резултати като подобряване на здравето, хармонизиране на отношенията с близки хора и колеги, подобряване на качеството на съня, а оттук и по-добра ефективност и увереност в професионалната сфера.

Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор