Услуги

Програма
Програма "Равновесие"
Холистична програма "Равновесие" за тези, които имат нужда от подкрепа в труден период и могат да работят самостоятелно.

Вижте повече.
Програма
Програма "Хармония"Холистична програма "Хармония" за постигане на бързи резултати за активни жени с малко свободно време.

Вижте повече.
Програма
Програма "Вдъхновяваща трансформация"
Холистична програма за постигане на повече увереност, емоционална устойчивост и хармонично тяло. Тази програма е създадени за активни и практични жени с много ангажименти, които искат да постигнат бързи и устойчиви резултати с малко усилия.

Вижте повече.
14 дневно предизвикателство
14 дневно предизвикателство Искаш ли да се откажеш от вредните навици и да стегнеш тялото си без усилия? Можеш да го постигнеш!

Виж повече.
Бъди активен - тренирай вкъщи
Бъди активен - тренирай вкъщиМечтаеш ли за здраво и привлекателно тяло без да се налага да излизаш от вкъщи? Вече можеш да го постигнеш!

Виж как.
Гергана Радович
Гергана Радович
Аз съм Гергана Радович и съм холистичен терапевт. Помагам на заетите хора да се почувстват по-добре, като намалят тревожността и стреса, и се погрижат за себе си, въпреки липсата на достатъчно свободно време. Ако си изморен до смърт от работа, но вечер не можеш да заспиш, защото в главата ти препускат хиляди мисли, аз мога да ти помогна. 

Виж повече.
Холистични програми
Холистични програми
Холистични програми за постигане на повече увереност, емоционална устойчивост и хармонично тяло. Тези програми са създадени за активни и практични жени с много ангажименти, които искат да постигнат бързи и устойчиви резултати с малко усилия.

Вижте повече.