Услуги


Аз помагам на претоварените и стресирани жени да се превърнат в спокойни и самоуверени професионалистки чрез собствена терапевтична EnePsy система.

Вярвам, че всяка заета жена може да се грижи пълноценно за себе си, да има любящо семейство и да постига професионални успехи.

Готови ли сте да откриете спокойствието и да постигате повече в работата и живота?

Моята EnePsy система ще ви помогне да се превърнете от стресирана и преуморена жена в спокойна и успешна професионалистка само с 15 минути на ден.


EnePsy системата включва:

Емоционален баланс

Емоционалният баланс е един от ключовите елементи на щастливия и пълноценен живот. Вероятно знаете, че емоциите имат силата да ни разболяват, както и да ни помогнат да се изцелим.

Чувствате ли се психически изтощени и емоционално изцедени дори да не можете да посочите ясна причина за това?

Постигането на емоционален баланс е едно от най-ценните неща, които можете да направите за себе си и аз мога да ви помогна да го осъществите.

Когато спрете да се мятате от една емоция в друга, ще успеете да прецените трезво ситуациите, в които се намирате, и ще можете да вземате важни решения с лекота.

 

Пълноценен сън

Питате ли се защо вечер не може да заспите или се будите често нощем, след като сте сте физически изморена и имате нужда от сън?

Отговорът на този въпрос може да се крие във вашето ежедневие, навиците ви на сън или физическото ви състояние.

Ако разберете повече за физиологията на съня, научите как да се отпускате вечер и изградите добри навици на сън, ще заспивате по-лесно и ще се наслаждавате на времето си за сън.

Това ще ви помогне да подобрите здравето, емоционалното си състояние и да удължите живота си.

 

Жизнен тонус

Чувствате ли се физически уморени и без тонус? Иска ли ви се да сте активни, но ако може, без да се налага да спортувате продължително време?

Можете лесно да преодолеете умората и да се погрижите за физическото си състояние, ако изберете да го правите умно и целенасочено.

Ти-Тап е метод на мускулна активация, който помага на тялото да се възстанови отвътре-навън. Можете да имате силни мускули, здрави кости, добър хормонален баланс и да кипите от енергия, като отделяте само между 15 и 30 минути на ден.

Когато се храните с подходящите за вас храни и допълвате диетата си с висококачествени хранителни добавки, ще се чувствате жизнени, енергични, ще спите добре и ще се радвате на живота.

Защо да търсите решение на парче, след като можете да имате доказана СИСТЕМА, която да ви предложи всичко накуп?

Не е нужно да страдате сами. Вижте как мога да Ви бъда полезна с моите ХОЛИСТИЧНИ ПРОГРАМИ.

Гергана Радович
Холистичен терапевт, специалист по съня, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор
Холистични програми
Холистични програми
Холистични програми за постигане на повече увереност, емоционална устойчивост и хармонично тяло. Тези програми са създадени за активни и практични жени с много ангажименти, които искат да постигнат бързи и устойчиви резултати с малко усилия.

Вижте повече.