Услуги


Мечтаете ли да постигнете повече увереност и лекота в живота си като отделяте само по няколко минути на ден?

Искате ли сутрин да се будите отпочинали и изпълнени с енергия?

Жадувате ли за хармонично и здраво тяло с малко усилия и без гладуване?

ВИЕ СТЕ…

Жена, която е постигнала много в професионално и лично отношение, и знаете, че е важно да се грижите за себе си, но никога не Ви остава време за това.

ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ СА…

Амбициозна и дейна сте и макар постоянно да опитвате, не можете да постигнете баланса, от който отчаяно се нуждаете в живота си. Изпитвате затруднения да откриете достатъчно време за самата Вас, чувствате се непрекъснато изморена, спите лошо и живеете под непрекъснат стрес. Въпреки това искате да се храните по-добре, да намалите физическия дискомфорт, но най-вече да се почувствате спокойна и уверена в себе си. Знаете, че това е възможно, но не виждате начин как да го постигнете сама.

СЕГА НАЙ-МНОГО СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ…

Това, от което имате най-много нужда сега, е правилна и балансирана стратегия, която да Ви позволи да си върнете контрола върху живота, без това да отнема много време и усилия, да Ви помогне да овладеете стреса, да намали негативните емоции, които изпитвате ежедневно, да подобри съня, качеството на живот и работата Ви, но най-вече да Ви даде възможност уверено да си поемете дъх и да се зарадвате на това, което сте постигнала дотук. Имате нужда да се почувствате уверена, спокойна и здрава, за да продължите живота си напред без болка и изпълнена с оптимизъм за бъдещето.

Мога да Ви помогна да откриете хармонията в живота си и да постигнете личен и професионален успех само с 15 минути на ден.

Вижте как мога да Ви бъда полезна с моите ХОЛИСТИЧНИ ПРОГРАМИ.

Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор
Живей умно
Живей умно

Престоят вкъщи, липсата на движение и мисълта за предстоящите празници карат ли те да се чувстваш обездвижена и летаргична? Ядеш ли непрекъснато без да можеш да спреш? Изпитваш ли болки от заседяването пред компютъра?

 

Освободи се от всичко това като тренираш малко, но умно с тази месечна онлайн програма.

 

Разбери повече.

Холистични програми
Холистични програми
Холистични програми за постигане на повече увереност, емоционална устойчивост и хармонично тяло. Тези програми са създадени за активни и практични жени с много ангажименти, които искат да постигнат бързи и устойчиви резултати с малко усилия.

Вижте повече.