Какво представляват техниките за емоционална свобода


Животът на милиони хора по света е изпълнен с неудовлетворение, болка и тежък емоционален товар. Захапани от ежедневието, те приемат това за съдба и дори не знаят, че могат да го променят. Физическата болка, емоционалната травма, стресът, лошият сън, чувството на неудовлетворение, злоупотребата с храни и напитки – част от ежедневието на всеки един от нас, водят до лошо хранене, липса на физическа активност, раздразнителност, повишена употреба на лекарства, включително и сънотворни, загуба на мотивация и депресия.

Вероятно и вие се чувствате безпомощни, изнервени, депресирани и отчаяни. Омръзнало ви е от ходенето от специалист на специалист и от практика на практика. Вече не знаете към кого да се обърнете, за да ви помогне и сте готови да продължите просто да съществувате.

За щастие има и друг начин. Всеки може да постигне живот, в който да се чувства щастлив и в безопасност, да бъде обичан, да живее без болка и да се радва на настоящето. А най-хубавото е, че всеки човек държи инструментите в собствените си ръце и единственото, което му е нужно е малко помощ, за да тръгне в правилната посока.

Техниките за емоционална свобода или ТЕС предлагат точно това. Те могат да ви помогнат да откриете щастието, да преодолеете физическата и емоционална болка и да постигнете най-доброто, на което сте способни. В същото време прилагането на ТЕС е изключително лесно и всеки може да го прави самостоятелно с голям успех.

ТЕС е ефективно средство за освобождаване от емоционални проблеми, физическа болка, травми, фобии, зависимости, вътрешна неудовлетвореност, заболявания, стрес и други. ТЕС е част от практиките в енергийната психология и позволява постигането на бързи и трайни резултати в рамките на няколко минути или няколко сеанса. ТЕС е сравнително нова техника, но е базирана на хилядолетни традиции. Подобно на акупунктурата и акупресурата, при ТЕС с се въздейства върху енергийните меридиани в тялото. Така, чрез потупване с върха на пръстите по определени точки вие буквално работите с енергийната и оздравяваща система на тялото.

Тялото ни е изумителна машина, която е способна да се самолекува и самоподдържа, стига ние да и позволим това, да я движим и поддържаме правилно. 

Разберете повече за това как работи ТЕС в това видео. 

">

Гергана Радович
Холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор