ОбучениеКато ЛЕКАР, ТЕРАПЕВТ или ЧОВЕК, който помага на другите, имате ли нужда от бърз, научно подкрепен подход, който изцелява емоционални и физически проблеми, чрез едновременна работа върху тялото и психиката?

Последните изследвания в областта на невронауките, както и тези в областта на освобождаването на травмата, показват необходимост от цялостен терапевтичен подход - такъв, който разглежда тялото и психиката като едно цяло. Подход, който работи директно с тялото, за да му помогне да се освободи от редица физически и емоционални проблеми.

Като лекар или терапевт вие разполагате ли с подобен подход? 

Знаете ли, че: 
Придобиването на професионални способности с техниките за емоционална свобода (ТЕС) ще ви помогне да:
Вече повече от 25 години ТЕС успешно се използва от лекари, фармацевти, психотерапевти, учители, треньори и много други, които са ориентирани към постигането на по-добри резултати във всяка сфера на живота. В момента техниките се прилагат редовно от над 20 милиона души в цял свят и това число непрекъснато се увеличава.

Ползите от ТЕС са показани и с над повече от 100 научни изследвания. Сред тях са:
Ако искате да усвоите нови професионални умения и така да постигнете по-голяма ефективност за себе си и за хората, които ви се доверяват, запишете се на този курс още днес!

Той се провежда по класическата програма на Гари Крейг – създател на ТЕС – и е насочен към трезвомислещи хора, които търсят баланса между физика, психика и емоции. 

Водещ: ГЕРГАНА РАДОВИЧ, холистичен терапевт и сертифициран преподавател по ТЕС към Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) и EFTMR Academy (Великобритания), член на Европейската асоциация по авиационна психология (ЕААР) и Европейското дружество по медицина на съня (ESRS).

Участниците ще получат сертификати за първо и второ ниво на владеене на ТЕС и публикуване на уебсайта на БАРЕП като практици.

Повече информация

Вижте ПРОГРАМАТА на курса.
ПРОГРАМА
ПРОГРАМА
Вижте пълната програма на обучението. Курсът се провежда по класическата програма на създателят на ТЕС - Гари Крейг.

Вижте повече.
ОТЗИВИ
ОТЗИВИВижте какво казват другите, преминали това обучение.
ТЕС 1 и 2 ниво
ТЕС 1 и 2 ниво
ОВЛАДЕЙТЕ ТЕС ПРОФЕСИОНАЛНО

Постигнете по-добри резултати за своите клиенти и пациенти!
В това тридневно събитие ще разберете как да постигате по-бързи и по-дълготрайни резултати за своите клиенти и пациенти в различни сфери на живота – стрес, професионално прегаряне, тревожност, хранителни разстройства, депресивни състояния, липса на мотивация, безсъние, хронична болка и много други

Вижте повече.