КАКВО Е ТОВА?
Транформиращ уикенд ритрийт, който ще ти помогне да преоткриеш себе си, да си върнеш душевния и физически баланс и да се научиш да вярваш на тялото си
РЕГИСТРАЦИЯ И БИЛЕТИ
Направи най-доброто за себе си!
Запази своето място!
Лектори
Гергана Радович
Гергана РадовичАз съм Гергана Радович и съм холистичен терапевт. Помагам на заетите хора да се почувстват по-добре и да намалят тревожността си, въпреки многобройните задачи, които ги заливат. 

Ако си изморен до смърт от работа, но вечер не можеш да заспиш, защото в главата ти препускат хиляди мисли, аз мога да ти помогна. 

Виж повече.
Статии
Бърз и ефективен подход за емоционален баланс чрез работа върху тялото и психиката
Бърз и ефективен подход за емоционален баланс чрез работа върху тялото и психиката
Като терапевт имате ли нужда от бърз, научно подкрепен подход, който изцелява емоционални проблеми, чрез едновременно въздействие върху тялото и психиката?
 
Как да се освободите от страха
Как да се освободите от страха
Страхът е свързан с нашето оцеляване като вид и като индивид. Страхът е нормална човешка емоция, но лесно може да се превърне в тежко бреме. С ТЕС можете да се освободите от него лесно и ефективно. 
Вижте повече. 
Как работи ТЕС
Как работи ТЕС
От хилядолетия древните култури по света знаят, че животът се дължи на жизнената енергия или сила, която протича в тялото по енергийни меридиани. Когато тази енергия тече свободно и безпрепятствено, ние сме здрави и щастливи. Всяка негативна емоция или мисъл, която преживяваме има силата да блокира тази енергия и да доведе до влошаване на физическото или психическото ни състояние. Така на дълбоко ниво съществува пряка връзка между физическото тяло и емоционалното състояние. Всяко блокиране на енергията води до нарушаване на съвършената хармония на тялото и живота ни.

Вижте повече. 
Как да подобрите финансовото си състояние с ТЕС
Как да подобрите финансовото си състояние с ТЕС
Чувствате ли се притиснати до стената, когато наближи краят на месеца и трябва да плащате сметки? Не сте сами! Много хора, включително работливи, умни, интелигентни, образовани, добре подготвени хора, отворени към света и останалите, споделят същите страхове.
Вижте повече.
Как да се справите с раздялата чрез ТЕС
Как да се справите с раздялата чрез ТЕСВсеки преживява раздяла, но не всеки успява да се изправи и да продължи напред след края на връзката. ТЕС може да ви помогне да преминете през този процес по-лесно. 
Вижте повече.  
Как да се справите с депресията чрез ТЕС
Как да се справите с депресията чрез ТЕС
Депресията често се проявява в резултат на значимо събитие, настъпило в живота – раздяла, загуба на близък човек, смяна на познатата обстановка, заболяване, раждане на дете и други. Независимо от причината можете да се справите с нея. 
Вижте повече. 
Как да спре да ви пука от другите с ТЕС
Как да спре да ви пука от другите с ТЕС
Има ли хора в обкръжението ви, които се стремите да избягвате, защото ви натоварват и ви карат да се чувствате зле? Искате ли да се справите с тази ситуация по деликатен и лесен начин чрез техниките за емоционална свобода (ТЕС)?
Вижте повече.
Как да бъдем по-здрави и по-щастливи чрез използване на холистичен подход?
Как да бъдем по-здрави и по-щастливи чрез използване на холистичен подход?Искате ли да се чувствате по-добре и да сте в добра физическа форма като полагате малко, но редовни усилия?

Можете да го постигнете!

Вижте повече.
5 причини да усвоите ТЕС професионално
5 причини да усвоите ТЕС професионално
Като терапевт вие вероятно разполагате с редица инструменти, които използвате при работата си с клиенти. Но доколко тези инструменти или подходи са актуални, цялостни и ефективни? Иска ли ви се да постигате по-добри резултати от тези, които имате в момента? Искате ли клиентите да идват при вас, защото успявате да им помогнете много по-лесно и бързо, отколкото вашите колеги?
Какво е енергийна психология?
Какво е енергийна психология?
Енергийната психология е най-новото течение на психологията, което в последните десетилетия се развива с бързи темпове.  Тя помага за преодоляване на негативни емоции, промяна на вредни навици и нежелано поведение, в това число и безсъние, води до подобряване на собствената ефективност, успех и благополучие, усилва способностите за изпитване на щастие и радост от живота, подобрява контролът върху емоциите, начините на комуникация и приемане на другите, както и състоянието на вътрешно спокойствие и увереност. 

Вижте повече.
Пренареждане на матрицата
Пренареждане на матрицата
Пренареждане на матрицата с ТЕС (ПМ) е метод от енергийната психология, който позволява бързо и ефективно освобождаване от травматични спомени и преживявания. За разлика от много други методи с пренареждане на матрицата не е необходимо да влизате в негативното преживяно, за да се освободите от него, и да продължите живота си с лекота.  

Вижте повече. 
Какво е ТЕС?
Какво е ТЕС?
ТЕС или техники за емоционална свобода помагат за връщане на баланса в тялото по лесен и деликатен начин. ТЕС съчетава в себе си знание от древни източни практики, съчетано с достиженията на съвременния западен свят. ТЕС е ефективен и бърз метод за помощ и самопомощ. 

Вижте повече. 
Възможности на енергийната психология
Възможности на енергийната психология
Енергийната психология (ЕП) набира все повече популярност, но много хора се питат дали си струва да й се доверят. Ако и вие сте сред тях, в тази статия ще разберете повече за научните доказателства за ползите от ЕП. 

Вижте повече.