КАКВО Е ТОВА?
Транформиращ уикенд ритрийт, който ще ти помогне да преоткриеш себе си, да си върнеш душевния и физически баланс и да се научиш да вярваш на тялото си
РЕГИСТРАЦИЯ И БИЛЕТИ
Направи най-доброто за себе си!
Запази своето място!
Лектори
Гергана Радович
Гергана РадовичАз съм Гергана Радович и съм холистичен терапевт. Помагам на заетите хора да се почувстват по-добре и да намалят тревожността си, въпреки многобройните задачи, които ги заливат. 

Ако си изморен до смърт от работа, но вечер не можеш да заспиш, защото в главата ти препускат хиляди мисли, аз мога да ти помогна. 

Виж повече.
Статии
Освободи се от оковите на негативното мислене
Освободи се от оковите на негативното мисленеОбръщате ли по-съществено внимание на лошите новини, независимо дали ги чувате по радиото, телевизията или онлайн?  Смятате ли, че ви се случват предимно лоши неща и не можете да направите нищо, за до промените това?
Често ли се замисляте за трудностите, проблемите и провалите си?
Как да спреш преяждането по време на път
Как да спреш преяждането по време на пътПопадали ли сте в ситуация, в която минавате покрай витрина с храна и искате да опитате всичко? За някои всяко пътуване е свързано с подобни ситуации.
ТЕС влиза в университет във Франция
ТЕС влиза в университет във Франция
За първи път във Франция Клиничният ТЕС влиза в университета във факултета по медицина Лион-Ест като част от програмата за придобиване на университетска степен. 

Вижте повече.
Д-р Брус Липтън - мислите и чувствата на майката се отпечатват върху бебето в утробата
Д-р Брус Липтън - мислите и чувствата на майката се отпечатват върху бебето в утробатаТова, което се случва по време на бременността между родителите напълно влияе върху изразяването на това дете и върху бъдещето му. Така че вместо да вярваме, че майката предоставя само хранителни вещества трябва да добавим този важен факт- тя предостая информация!
ТЕС за физическа болка
ТЕС за физическа болкаТЕС може да донесе съществено облекчение при наличие на физическа болка, но в подобни случаи винаги съветвам да се подхожда внимателно. Физическата болка е симптом, че нещо не е наред в тялото и важно да й се обърне подобаващо внимание.
Четиво за супер-жените (и супер-мъжете)
Четиво за супер-жените (и супер-мъжете)Познахте ли се? Добре дошли в отбора на супер-хората. Само че не се наричате така, нали? По-скоро се наричате стресирани, неудовлетворени, бързащи, нещастни, непълноценни… Никога нищо не е достатъчно за супер-хората, те гонят съвършенството.
Как да обичаш тялото си
Как да обичаш тялото сиОбясненията в любов имат различен облик. Едно от най-важните от тях е любовта към собственото тяло. Любов, която за мнозина остава непонятна и далечна. А без да обичаме себе си, не може да обичаме другите.
Имаш ли нужда от почивка
Имаш ли нужда от почивкаПочивате ли достатъчно? На всички ни се случва да имаме нужда от почивка, но да я отказваме сами на себе. Рано или късно тялото дава знак за това чрез болка или дискофморт.

Вижте повече.
Живей без стрес
Живей без стресТЕС е един от най-лесните и бързи начини за преодоляване и разтоварване от стреса. Затова днес ще споделя кратка рецепта, която да използвате в моментите на стрес, нервно напрежение и тревожност.

Вижте повече. 
Бърз и ефективен подход за емоционален баланс чрез работа върху тялото и психиката
Бърз и ефективен подход за емоционален баланс чрез работа върху тялото и психиката
Като терапевт имате ли нужда от бърз, научно подкрепен подход, който изцелява емоционални проблеми, чрез едновременно въздействие върху тялото и психиката?
 
Как да се освободите от страха
Как да се освободите от страха
Страхът е свързан с нашето оцеляване като вид и като индивид. Страхът е нормална човешка емоция, но лесно може да се превърне в тежко бреме. С ТЕС можете да се освободите от него лесно и ефективно. 
Вижте повече. 
Как работи ТЕС
Как работи ТЕС
От хилядолетия древните култури по света знаят, че животът се дължи на жизнената енергия или сила, която протича в тялото по енергийни меридиани. Когато тази енергия тече свободно и безпрепятствено, ние сме здрави и щастливи. Всяка негативна емоция или мисъл, която преживяваме има силата да блокира тази енергия и да доведе до влошаване на физическото или психическото ни състояние. Така на дълбоко ниво съществува пряка връзка между физическото тяло и емоционалното състояние. Всяко блокиране на енергията води до нарушаване на съвършената хармония на тялото и живота ни.

Вижте повече. 
Как да подобрите финансовото си състояние с ТЕС
Как да подобрите финансовото си състояние с ТЕС
Чувствате ли се притиснати до стената, когато наближи краят на месеца и трябва да плащате сметки? Не сте сами! Много хора, включително работливи, умни, интелигентни, образовани, добре подготвени хора, отворени към света и останалите, споделят същите страхове.
Вижте повече.
Как да се справите с раздялата чрез ТЕС
Как да се справите с раздялата чрез ТЕСВсеки преживява раздяла, но не всеки успява да се изправи и да продължи напред след края на връзката. ТЕС може да ви помогне да преминете през този процес по-лесно. 
Вижте повече.  
Как да се справите с депресията чрез ТЕС
Как да се справите с депресията чрез ТЕС
Депресията често се проявява в резултат на значимо събитие, настъпило в живота – раздяла, загуба на близък човек, смяна на познатата обстановка, заболяване, раждане на дете и други. Независимо от причината можете да се справите с нея. 
Вижте повече. 
Как да спре да ви пука от другите с ТЕС
Как да спре да ви пука от другите с ТЕС
Има ли хора в обкръжението ви, които се стремите да избягвате, защото ви натоварват и ви карат да се чувствате зле? Искате ли да се справите с тази ситуация по деликатен и лесен начин чрез техниките за емоционална свобода (ТЕС)?
Вижте повече.
Как да бъдем по-здрави и по-щастливи чрез използване на холистичен подход?
Как да бъдем по-здрави и по-щастливи чрез използване на холистичен подход?Искате ли да се чувствате по-добре и да сте в добра физическа форма като полагате малко, но редовни усилия?

Можете да го постигнете!

Вижте повече.
5 причини да усвоите ТЕС професионално
5 причини да усвоите ТЕС професионално
Като терапевт вие вероятно разполагате с редица инструменти, които използвате при работата си с клиенти. Но доколко тези инструменти или подходи са актуални, цялостни и ефективни? Иска ли ви се да постигате по-добри резултати от тези, които имате в момента? Искате ли клиентите да идват при вас, защото успявате да им помогнете много по-лесно и бързо, отколкото вашите колеги?
Какво е енергийна психология?
Какво е енергийна психология?
Енергийната психология е най-новото течение на психологията, което в последните десетилетия се развива с бързи темпове.  Тя помага за преодоляване на негативни емоции, промяна на вредни навици и нежелано поведение, в това число и безсъние, води до подобряване на собствената ефективност, успех и благополучие, усилва способностите за изпитване на щастие и радост от живота, подобрява контролът върху емоциите, начините на комуникация и приемане на другите, както и състоянието на вътрешно спокойствие и увереност. 

Вижте повече.
Пренареждане на матрицата
Пренареждане на матрицата
Пренареждане на матрицата с ТЕС (ПМ) е метод от енергийната психология, който позволява бързо и ефективно освобождаване от травматични спомени и преживявания. За разлика от много други методи с пренареждане на матрицата не е необходимо да влизате в негативното преживяно, за да се освободите от него, и да продължите живота си с лекота.  

Вижте повече. 
Какво е ТЕС?
Какво е ТЕС?
ТЕС или техники за емоционална свобода помагат за връщане на баланса в тялото по лесен и деликатен начин. ТЕС съчетава в себе си знание от древни източни практики, съчетано с достиженията на съвременния западен свят. ТЕС е ефективен и бърз метод за помощ и самопомощ. 

Вижте повече. 
Възможности на енергийната психология
Възможности на енергийната психология
Енергийната психология (ЕП) набира все повече популярност, но много хора се питат дали си струва да й се доверят. Ако и вие сте сред тях, в тази статия ще разберете повече за научните доказателства за ползите от ЕП. 

Вижте повече.